n8 kullanıyorum xperia neo v geçmeye değermi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sek07

Üye
    Konu Sahibi
n8 kullanıyorum xperia neo v geçmeye değermi
evet arkadaşlar neo v kullananız veya inceleyeneniz olmştur acaba geçmeye değermi yoksa kalsın mı ??

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
Bence deymez...

Saygılar...

sek07

Üye
    Konu Sahibi
neo v kullanan yokmu hiç aramızda :/

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Bencede değmez valla ben yeni bi teknoloji bekliycem yeni telefon için :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
N8 den sonra ben Lumia düşünürüm,bencede değmez.

sek07

Üye
    Konu Sahibi
ekran kalitesi hız olarak n8 den iyiymiş genellikle telefonda hd klip izlediğim için geçmeyi düşünüyordum ayrıca müzik kalitesinde de iyiymiş duyduma göre ama ne kadar iyi aslında yeni teknolojiyide beklemek lazım :))

zaten internet konusunda geçer :((

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Lumia 900 ' ü beklemelisin .

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu aylar telefon almak için en yanlış aylar özellikle maddi imkanı kısıtlı olanlar için çünkü nisan ayında bütün markalar yeni model cihalarını piyasaya sürücek o zaman şu andaki modellerde baya bir ucuzlama olur öncelikle bunu belirteyim. Gelelim soruna arkadasım herşeyden önce telefonda olmasını istedigin özellikleri belirlemen lazım ondan sonra kendine yardım bulabilirsin yoksa burdaki herkes ben dahil kendimizin istekleri dogrultusunda tercihlerimizi söyleriz ama sana uyarmı uymazmı bunu telefonu aldıktan sonra anlarsın iş işten geçmiş olur

----------Eklendi @ 16:09:24 ---------- Yazıldı @ 16:05:17 ----------

Lumia 900 ' ü beklemelisin .

emre belirttigi telefonlara bakarsak lumia900 arkadası fiyat olarak aşar gibi gözüküyor gerçi limit belirtmemiş ama takas yapıcak galiba

SilentOne

SilentOne

Üye
lumia 900 wp olmasa beklerdimde bn 808 i bekliyom bn 41mp sensor pureview teknolojini kullanmak istiyom :D

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
Türe

Türe

Üye
n8 den sonra değer ;)lakin imkanın varsa xperia arc ya da neo al derim . ikisi de daha iyi neo v den

PriZm

PriZm

Üye
N8 den sonra Neo değer.

• Beğen
Tepkiler: mesut1979

mesut1979

Üye
cogu yazan degmez yazmis tamamda niye degmiyor her yönüyle n8 den üstün bir telefon bu ay android 4 geliyor sonyericsson telefonlarina tadindan yenmez ,arkadaslar gözünüzü acin artik birakin bu symbian devrini her gecen gün nokia artik symbian servislerini kapatiyor bir telefonu ayakta tutan uygulamalar.

sincarezindan

sincarezindan

Üye
bence deger

kerim5534

kerim5534

Üye
Kamera önemli değilse Xperia neo değer 2 teli kullanmış biri olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt