omeren313
Üye
adamlara class 10 hafıza kartı varmı dıyorum o neyki diye cevap alıyorum
benim alacagım telefon bellide zaten size akıl danışmak istedim...
Bak arkadaşım aklına n8'i koymuşsun belli ben 1 yıldır kullanıyorum kullanan biri olarak yazıyorum sırf kamerasına aldanıp aldım ha tamam kamerasına sözüm yok gerçekten iyi. Ancak şu anda günümüzün çok çok gerisinde bir cihaz şöyle piyasayı incele derim bazı cihazlar çift çekirdek işlemcili 1 gb ram destekli olarak piyasaya sürülüyor. N8'in artık bu saatten sonra alınacak bir yanı yok. Ha tabi illaki ben bunu alacağım diyorsan birşey diyemem ama sana şu kadarını söyleyeyim cihazı al kullan 3-4 ay sonra bu mesajı gel tekrar oku umarım pişman olmazsın.. Herkes bu şekilde konuşuyorsa bir bildiği vardır. Bence iyi düşün taşın derim 1000 TL günümüzde az para değil.
ya benim demem şu açıkcası hiçbi özellikleriyle tavsiye etmiyolar hatta telefoncunun biri kamerasını bile kötüledi söle dedi benim gözümde 12mp değil 5mplik foto çekiyor dedi
ya benim demem şu açıkcası hiçbi özellikleriyle tavsiye etmiyolar hatta telefoncunun biri kamerasını bile kötüledi söle dedi benim gözümde 12mp değil 5mplik foto çekiyor dedi
Bunu diyen adam telefonculuğu bıraksın kasaplık felan yapsın.Şu an en iyi foto ve video çeken telefon (xenonu unutma) N8 dir.Aksini söyleyen ispat edemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?