N8 KULAKLIK SORUNU

Sponsorlu Bağlantılar

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
    Konu Sahibi
N8 KULAKLIK SORUNU
N8 telefonumdan radyo dinliyordum şöylede uyarı veriyordu yüksek sesle müzik dinlerken duyma sorunu yaşamayın gibi yazı çıkıyordu bende tamam dedim, bu arada telefona çagrı geldi cevapladım konuşurken benim sesim karşıya gitmemeye başladı, bu arada kulaklık simge isareti vardı. Kulaklıgı çıkardım tefonla görüşme yaptım görüşmem bitti. Kulaklı taktımda kulaklık simgesi çıkmadı. Ve radyo çalısmadı. Acaba kulaklık entekresimi yandı diye düşündüm Daha sonra tekrar denedim bu seferde direkmen radyo sesini dışarı vermeye başladı. Ama kulaklık simgesi çıkmıyor. Ben bu konuda ne yapmam lazım. Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz. Konuyu yanlıs yere açtım ise özür dilerim, ilgilerinizden dolayı teşekkN8 telefonumdan radyo dinliyordum şöylede uyarı veriyordu yüksek sesle müzik dinlerken duyma sorunu yaşamayın gibi yazı çıkıyordu bende tamam dedim, bu arada telefona çagrı geldi cevapladım konuşurken benim sesim karşıya gitmemeye başladı, bu arada kulaklık simge isareti vardı. Kulaklıgı çıkardım tefonla görüşme yaptım görüşmem bitti. Kulaklı taktımda kulaklık simgesi çıkmadı. Ve radyo çalısmadı. Acaba kulaklık entekresimi yandı diye düşündüm Daha sonra tekrar denedim bu seferde direkmen radyo sesini dışarı vermeye başladı. Ama kulaklık simgesi çıkmıyor. Ben bu konuda ne yapmam lazım. Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz. Konuyu yanlıs yere açtım ise özür dilerim, ilgilerinizden dolayı teşekkN8 telefonumdan radyo dinliyordum şöylede uyarı veriyordu yüksek sesle müzik dinlerken duyma sorunu yaşamayın gibi yazı çıkıyordu bende tamam dedim, bu arada telefona çagrı geldi cevapladım konuşurken benim sesim karşıya gitmemeye başladı, bu arada kulaklık simge isareti vardı. Kulaklıgı çıkardım tefonla görüşme yaptım görüşmem bitti. Kulaklı taktımda kulaklık simgesi çıkmadı. Ve radyo çalısmadı. Acaba kulaklık entekresimi yandı diye düşündüm Daha sonra tekrar denedim bu seferde direkmen radyo sesini dışarı vermeye başladı. Ama kulaklık simgesi çıkmıyor. Ben bu konuda ne yapmam lazım. Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz. Konuyu yanlıs yere açtım ise özür dilerim, ilgilerinizden dolayı teşekkN8 telefonumdan radyo dinliyordum şöylede uyarı veriyordu yüksek sesle müzik dinlerken duyma sorunu yaşamayın gibi yazı çıkıyordu bende tamam dedim, bu arada telefona çagrı geldi cevapladım konuşurken benim sesim karşıya gitmemeye başladı, bu arada kulaklık simge isareti vardı. Kulaklıgı çıkardım tefonla görüşme yaptım görüşmem bitti. Kulaklı taktımda kulaklık simgesi çıkmadı. Ve radyo çalısmadı. Acaba kulaklık entekresimi yandı diye düşündüm Daha sonra tekrar denedim bu seferde direkmen radyo sesini dışarı vermeye başladı. Ama kulaklık simgesi çıkmıyor. Ben bu konuda ne yapmam lazım. Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz. Konuyu yanlıs yere açtım ise özür dilerim, ilgilerinizden dolayı teşekkürler.

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Başka bir kulaklıkla dene,aynı sorun devam ederse jack te problem olabilir(servislik) tabi işin bir de yazılımsal kısmı var telefonda hangi modlar var ya da mod var mı?

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
    Konu Sahibi
mod derken nasıl yani kulaklık denemedigim kalmadı. Modlara nasıl bakacaz. Ve nasıl bulacam link verirmisin. Jakta ve entekrede problem olsa kulaklıgı takınca radyoyu açtımmı radyo sesi dışarı veriyor. Yani kulaklıgı anten olarak tanıyor ama sesi kulaklıga vermiyor denemedigim yol kalmadı. Modlar konusunda yardımlarını bekliyorum. Birde ben format attıydım ama 3 ay önce ozamandan beri hiç problem yaşamadım. İlgilendigin için teşekkmod derken nasıl yani kulaklık denemedigim kalmadı. Modlara nasıl bakacaz. Ve nasıl bulacam link verirmisin. Jakta ve entekrede problem olsa kulaklıgı takınca radyoyu açtımmı radyo sesi dışarı veriyor. Yani kulaklıgı anten olarak tanıyor ama sesi kulaklıga vermiyor denemedigim yol kalmadı. Modlar konusunda yardımlarını bekliyorum. Birde ben format attıydım ama 3 ay önce ozamandan beri hiç problem yaşamadım. İlgilendigin için teşekkmod derken nasıl yani kulaklık denemedigim kalmadı. Modlara nasıl bakacaz. Ve nasıl bulacam link verirmisin. Jakta ve entekrede problem olsa kulaklıgı takınca radyoyu açtımmı radyo sesi dışarı veriyor. Yani kulaklıgı anten olarak tanıyor ama sesi kulaklıga vermiyor denemedigim yol kalmadı. Modlar konusunda yardımlarını bekliyorum. Birde ben format attıydım ama 3 ay önce ozamandan beri hiç problem yaşamadım. İlgilendigin için teşekkmod derken nasıl yani kulaklık denemedigim kalmadı. Modlara nasıl bakacaz. Ve nasıl bulacam link verirmisin. Jakta ve entekrede problem olsa kulaklıgı takınca radyoyu açtımmı radyo sesi dışarı veriyor. Yani kulaklıgı anten olarak tanıyor ama sesi kulaklıga vermiyor denemedigim yol kalmadı. Modlar konusunda yardımlarını bekliyorum. Birde ben format attıydım ama 3 ay önce ozamandan beri hiç problem yaşamadım. İlgilendigin için teşekkürler.

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Anten olarak tanıyor ses kulaklığa gitmiyor..Denemediğin kulaklık kalmadı..
O zaman jack te sorun var servise verirsen de jack sorunlu değişmesi lazım derler başka sorun olamsz :oke:

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
    Konu Sahibi
mod olayı masıl oluyor peki onu anlatabilirmisin. Elinde olan modların linklerini verebilirmisin. Ben cepten giriyourum, yeni konu açarken yanlış işaretleme yaptım mesajı uzun yazıyor. Bilgisayardan düzeltirim.

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Symbian^3 Sistem modlama bölümüne gir,Refresh uyumlu bütün modları kullanabilirsin :oke: Konu sahipleri sana yardımcı olacaklardır :)Hatta sen tüm Symbian^3 Forumu gez,inan bana çok işine yarayacak şeyler var :oke: Bu arada okuduğun/yararlandığın konuları beğen,cevap yaz indir-kullan yapma :islik: Sonuçta o konular insanlara yararı olsun diye karşılıksız açılıyor..Nankörlük yapma konu sahiplerine :)

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş benin arkadaşlarıma saygızlıgım olmaz. Yardımım oluyorsa insanlara nemutlu, ama zarım varsa yazıklar olsun bana hatamı düzeltiri. Bana bildirin hatamı düzeltirim. İlgin ve yardımın için teşekkürler. KÜTAHYADAN SAYGILARIMLAyok kardeş benin arkadaşlarıma saygızlıgım olmaz. Yardımım oluyorsa insanlara nemutlu, ama zarım varsa yazıklar olsun bana hatamı düzeltiri. Bana bildirin hatamı düzeltirim. İlgin ve yardımın için teşekkürler. KÜTAHYADAN SAYGILARIMLAyok kardeş benin arkadaşlarıma saygızlıgım olmaz. Yardımım oluyorsa insanlara nemutlu, ama zarım varsa yazıklar olsun bana hatamı düzeltiri. Bana bildirin hatamı düzeltirim. İlgin ve yardımın için teşekkürler. KÜTAHYADAN SAYGILARIMLAyok kardeş benin arkadaşlarıma saygızlıgım olmaz. Yardımım oluyorsa insanlara nemutlu, ama zarım varsa yazıklar olsun bana hatamı düzeltiri. Bana bildirin hatamı düzeltirim. İlgin ve yardımın için teşekkürler. KÜTAHYADAN SAYGILARIMLA .

Symbianizer

Symbianizer

Üye
yok kardeş benin arkadaşlarıma saygızlıgım olmaz. Yardımım oluyorsa insanlara nemutlu, ama zarım varsa yazıklar olsun bana hatamı düzeltiri. Bana bildirin hatamı düzeltirim. İlgin ve yardımın için teşekkürler. KÜTAHYADAN SAYGILARIMLAyok kardeş benin arkadaşlarıma saygızlıgım olmaz. Yardımım oluyorsa insanlara nemutlu, ama zarım varsa yazıklar olsun bana hatamı düzeltiri. Bana bildirin hatamı düzeltirim. İlgin ve yardımın için teşekkürler. KÜTAHYADAN SAYGILARIMLAyok kardeş benin arkadaşlarıma saygızlıgım olmaz. Yardımım oluyorsa insanlara nemutlu, ama zarım varsa yazıklar olsun bana hatamı düzeltiri. Bana bildirin hatamı düzeltirim. İlgin ve yardımın için teşekkürler. KÜTAHYADAN SAYGILARIMLAyok kardeş benin arkadaşlarıma saygızlıgım olmaz. Yardımım oluyorsa insanlara nemutlu, ama zarım varsa yazıklar olsun bana hatamı düzeltiri. Bana bildirin hatamı düzeltirim. İlgin ve yardımın için teşekkürler. KÜTAHYADAN SAYGILARIMLA .
Konuşmandan öyle biri olmadığın belli :) Ama bazıları çıkıp küfreder gibi onu yapın bunu yapın diyip insanların huzurunu kaçırıyolar,emeğe saygısız kişiler..

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim yakınımda olsan elinden öpücem. İşten çarşıya cıktım, telefon tamircilerine sordum onlarda aynısını dedigin gibi çıktı. Kulaklıgı takınca radyo sesi dışarı veriyor,kulaklıga ses gitmiyor dedim. Ustanın dedigi su kulaklıgı takınca anten vazifesini görür ama kulaklıga ses gitmez dedi. Buda jak yuvasının arızalı oldugunu belirtti. Bende telfonu söktüm hem temizledim hemde test ettigimde ise kulaklıgj taktıgımda yine simgesi yanmadı ama oynatarak birazm geri çektigimde düzeldi. Böyle biraz idare ederim aylıgı alınca yaptırırım. Birde mod lar bölümü symbian^3 hangi bölümündedir. Veyada link verebilirmisin. Teşekkkardeşim yakınımda olsan elinden öpücem. İşten çarşıya cıktım, telefon tamircilerine sordum onlarda aynısını dedigin gibi çıktı. Kulaklıgı takınca radyo sesi dışarı veriyor,kulaklıga ses gitmiyor dedim. Ustanın dedigi su kulaklıgı takınca anten vazifesini görür ama kulaklıga ses gitmez dedi. Buda jak yuvasının arızalı oldugunu belirtti. Bende telfonu söktüm hem temizledim hemde test ettigimde ise kulaklıgj taktıgımda yine simgesi yanmadı ama oynatarak birazm geri çektigimde düzeldi. Böyle biraz idare ederim aylıgı alınca yaptırırım. Birde mod lar bölümü symbian^3 hangi bölümündedir. Veyada link verebilirmisin. Teşekkkardeşim yakınımda olsan elinden öpücem. İşten çarşıya cıktım, telefon tamircilerine sordum onlarda aynısını dedigin gibi çıktı. Kulaklıgı takınca radyo sesi dışarı veriyor,kulaklıga ses gitmiyor dedim. Ustanın dedigi su kulaklıgı takınca anten vazifesini görür ama kulaklıga ses gitmez dedi. Buda jak yuvasının arızalı oldugunu belirtti. Bende telfonu söktüm hem temizledim hemde test ettigimde ise kulaklıgj taktıgımda yine simgesi yanmadı ama oynatarak birazm geri çektigimde düzeldi. Böyle biraz idare ederim aylıgı alınca yaptırırım. Birde mod lar bölümü symbian^3 hangi bölümündedir. Veyada link verebilirmisin. Teşekkkardeşim yakınımda olsan elinden öpücem. İşten çarşıya cıktım, telefon tamircilerine sordum onlarda aynısını dedigin gibi çıktı. Kulaklıgı takınca radyo sesi dışarı veriyor,kulaklıga ses gitmiyor dedim. Ustanın dedigi su kulaklıgı takınca anten vazifesini görür ama kulaklıga ses gitmez dedi. Buda jak yuvasının arızalı oldugunu belirtti. Bende telfonu söktüm hem temizledim hemde test ettigimde ise kulaklıgj taktıgımda yine simgesi yanmadı ama oynatarak birazm geri çektigimde düzeldi. Böyle biraz idare ederim aylıgı alınca yaptırırım. Birde mod lar bölümü symbian^3 hangi bölümündedir. Veyada link verebilirmisin. Teşekkürler

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
    Konu Sahibi
sagolasın kardeş bak bunları bilmiyordum çok işime yarazacaga benziyor. Teşekkürler sagolasın kardeş bak bunları bilmiyordum çok işime yarazacaga benziyor. Teşekkürler sagolasın kardeş bak bunları bilmiyordum çok işime yarazacaga benziyor. Teşekkürler sagolasın kardeş bak bunları bilmiyordum çok işime yarazacaga benziyor. Teşekkürler kardeş

Üst Alt