fatih_kutahya
Üye
N8 KULAKLIK SORUNU
N8 telefonumdan radyo dinliyordum şöylede uyarı veriyordu yüksek sesle müzik dinlerken duyma sorunu yaşamayın gibi yazı çıkıyordu bende tamam dedim, bu arada telefona çagrı geldi cevapladım konuşurken benim sesim karşıya gitmemeye başladı, bu arada kulaklık simge isareti vardı. Kulaklıgı çıkardım tefonla görüşme yaptım görüşmem bitti. Kulaklı taktımda kulaklık simgesi çıkmadı. Ve radyo çalısmadı. Acaba kulaklık entekresimi yandı diye düşündüm Daha sonra tekrar denedim bu seferde direkmen radyo sesini dışarı vermeye başladı. Ama kulaklık simgesi çıkmıyor. Ben bu konuda ne yapmam lazım. Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz. Konuyu yanlıs yere açtım ise özür dilerim, ilgilerinizden dolayı teşekkN8 telefonumdan radyo dinliyordum şöylede uyarı veriyordu yüksek sesle müzik dinlerken duyma sorunu yaşamayın gibi yazı çıkıyordu bende tamam dedim, bu arada telefona çagrı geldi cevapladım konuşurken benim sesim karşıya gitmemeye başladı, bu arada kulaklık simge isareti vardı. Kulaklıgı çıkardım tefonla görüşme yaptım görüşmem bitti. Kulaklı taktımda kulaklık simgesi çıkmadı. Ve radyo çalısmadı. Acaba kulaklık entekresimi yandı diye düşündüm Daha sonra tekrar denedim bu seferde direkmen radyo sesini dışarı vermeye başladı. Ama kulaklık simgesi çıkmıyor. Ben bu konuda ne yapmam lazım. Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz. Konuyu yanlıs yere açtım ise özür dilerim, ilgilerinizden dolayı teşekkN8 telefonumdan radyo dinliyordum şöylede uyarı veriyordu yüksek sesle müzik dinlerken duyma sorunu yaşamayın gibi yazı çıkıyordu bende tamam dedim, bu arada telefona çagrı geldi cevapladım konuşurken benim sesim karşıya gitmemeye başladı, bu arada kulaklık simge isareti vardı. Kulaklıgı çıkardım tefonla görüşme yaptım görüşmem bitti. Kulaklı taktımda kulaklık simgesi çıkmadı. Ve radyo çalısmadı. Acaba kulaklık entekresimi yandı diye düşündüm Daha sonra tekrar denedim bu seferde direkmen radyo sesini dışarı vermeye başladı. Ama kulaklık simgesi çıkmıyor. Ben bu konuda ne yapmam lazım. Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz. Konuyu yanlıs yere açtım ise özür dilerim, ilgilerinizden dolayı teşekkN8 telefonumdan radyo dinliyordum şöylede uyarı veriyordu yüksek sesle müzik dinlerken duyma sorunu yaşamayın gibi yazı çıkıyordu bende tamam dedim, bu arada telefona çagrı geldi cevapladım konuşurken benim sesim karşıya gitmemeye başladı, bu arada kulaklık simge isareti vardı. Kulaklıgı çıkardım tefonla görüşme yaptım görüşmem bitti. Kulaklı taktımda kulaklık simgesi çıkmadı. Ve radyo çalısmadı. Acaba kulaklık entekresimi yandı diye düşündüm Daha sonra tekrar denedim bu seferde direkmen radyo sesini dışarı vermeye başladı. Ama kulaklık simgesi çıkmıyor. Ben bu konuda ne yapmam lazım. Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz. Konuyu yanlıs yere açtım ise özür dilerim, ilgilerinizden dolayı teşekkürler.

Hatta sen tüm Symbian^3 Forumu gez,inan bana çok işine yarayacak şeyler var
: Sonuçta o konular insanlara yararı olsun diye karşılıksız açılıyor..Nankörlük yapma konu sahiplerine