N8 kırmızı göz sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rap3g

Üye
    Konu Sahibi
N8 kırmızı göz sorunu
arkadaşlar N8 alalı 1 hafta oldu cihazdan çok memnunum ancak kırmızı göz olayını çözemedim ayarlarda da göremedim çektiğim tüm resimler kırmızı gözlü. Bunun dışında herşey harika ama kırmızı göz olayı beni deli ediyor yardımlarınızı bekliyorm.

Punish3R55

Punish3R55

Üye
Bu bı sorun degıl bendede ole nıye dıye bı dusundunmu o orjnal xznon flas dan kaynaklanıyo ona yapacgn bısı yok gecelerı yakın cekım yapmamaya dıkkat edebılırsn

erquin

erquin

Üye
flaş ayarlarında kırmızı göz önleyici seçeneği var

EMRHKYGSZ

EMRHKYGSZ

Üye
resim çektikten sonra düzenlemede yapabilirsin. kırmızı gözü düzeltebilirsin.

sh0ck

sh0ck

Üye
Arkadaslar, size bur ipucu vereyim kirmizi gozler hakkinda... :)

Ilk olarak, kirmizi goz onleyici flash n8 mevcuttur.. Fakt bunu kullanmadan once, bilmenz gereken ufak bi ince nokta var..

Kirmizi goz onleyici led aktifken, poz verenlerin saga sola bakmak yerine direk olarak objektife, yani lense bakmalari gerekmektedir.

Aksi halde kirmizi goz.onleyici flashin ise yaramdigini goreceksiniz...

Kirmizi goz olarak cikan fotograflar hakkinda;

Kirmizi goz cikmasinin sebebi: lo$ isikli ortamlarda, goz retiinasinin kuculmesi gerekmektedir flash patladiginda.. Velakin bu is milisaniyede gercklestginden goz kuculmeye firsat bulamamaktadir.. bu da, gozun kiilcal damarlarini gostermektesir...

Heneyse, duzeltmwk icin photoshop uygulamasini kullanabilirsiniz. Cok bast ve kolay olarak kirmizi gozleri yok edebilirsiniz..

Bilginize... :)

gitarsist

gitarsist

Üye
sh0ck anlatmana hayran kaldım :D

zoniengi

zoniengi

Üye
gercekten başarılı bi anlatım bencede =) birden cok şey ögrendik teşekkürler sh0ck..

çoğu zaman kırmızı göz giderici flash işe yarıo.. zaten anlattıklarına paralel olarak fotorafı cekmeden bi flaşh patlatıo göz kendini hazırlasın die arkasından resmi cekiyor..

esmerdo

esmerdo

Üye
bilgilerin için tşkler reis :)

Rap3g

Üye
    Konu Sahibi
teşekkrler buldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt