N8 King Kamera

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
abi hayvan gibi kamera varya dehşet bir şey bekle beni n8'im sana geliyom :D

Elektr0

Elektr0

Üye
N8 ile video çekerken dijital zoom gerçekten çok güzel yaklaştırıyor sanki optik zoom !!! N8 in hoparlör yeri hiç olmamış deri kılıfa yada cepte taşınırken H.çıkışı tıkanabilir hoparlör zarar görebilir. !!

ReaqL

ReaqL

Üye
arkadaslar buda benden:) benimki modLu ayrıca 8mb dı resim mecbur ufaltmak zorunda kaLdım:)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
arkadaslar buda benden:) benimki modLu ayrıca 8mb dı resim mecbur ufaltmak zorunda kaLdım:)

bunu orjinal ayardamı çektin kontrast falan herangi bişey ayarladın mı?

suat1111

suat1111

Üye
moda ne gerek zaten züperr

ReaqL

ReaqL

Üye
bunu yakın modda sectım baska ayar yapmadım.. Video cekımı için moda gerek duyuyorum=)

SPLNTR

SPLNTR

Üye
arkadaşım mod yüklüyken boyut seçilebiliyor mu yoksa öyle 8, 8 mi çekiyo

ReaqL

ReaqL

Üye
seçiLebiLiyor arkadasım.. Konuyu açan arkadasın cektiği foto 4000x3000 yani baskı boyutu 12 m. Benım cektıgım baskı boyutu 9m 4000x2248..

SPLNTR

SPLNTR

Üye
yok onun haricinde normal 9 veya 12 yi seçebiliyor muyuz onu sormuştum ama ...

--------------- Ekleme ---------------

yani kısacası programı silmeden modsuz şekle dönebiliyo muyuz

ReaqL

ReaqL

Üye
suat abi ye kaıLıorum:)) ayrıca modu sıLmeden eskı haLıne donemıosun 6mb ile 9 mb arası cekıor.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
her tür modu denedim ReaqL in dediği gibi sadece video'da gözle görülür bir iyileşme oluyor ama fotoğrafta hiç bir halta yaradığı yok...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
zaten sildim abi:kop:

Knight43

Knight43

Üye
suat abi ye kaıLıorum:)) ayrıca modu sıLmeden eskı haLıne donemıosun 6mb ile 9 mb arası cekıor.

Bir fotoğraf 6mb ile 9mb arasında yer mi kaplıyor? :hmm biliyoruz ki boyut arttıkça kalite de artıyor o zaman mükemmel çekiyor demektir o :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt