vayyss bee küçük çekiyormuş biraz.![]()

dun evde bende bi cicak cekmistim N8 in en ovulesi yani bu zaten hadi bende yollayim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
--------------- Ekleme ---------------
«ekleme»
buda yine arabanin icinden dun cekmistim. zoom sondaydi ve hava tam pusluydu kapaliydi yani
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
çiçekleri makro modda mı çektiniz

optic zoom yok galibada tam bilmiyorum.!! ev +4~-4 ayarı var mı?
optic zoom yok galibada tam bilmiyorum.!! ev +4~-4 ayarı var mı?
Fotoğraflar konusunda evet zifiri karanlıkta olsa farketmiyo 5800 gibi takoz bir flash yok ama aynı zamanda 5800'ın takoz flashını da o xenonun yanına iliştiriverselermiş muhteşem olurdu hem videoda mis gibi ışık kaynağımız olurdu hem el feneri olarak kullanabilirdik. Çift stereo hoparlörde olsaydı ve özellikle telefonun altında değil yine 5800 gibi yanda işte o zaman n8'i yemede yanında yat. Fakat bunların olması için telefonun kalınlığı biraz artardı ki ben bu donanımlar olsun kalınlık farketmez diyenlerdenim ama işte illaki kıllık yapanlar çıkar diye nokia'da koyamıyor ince olsun diye uğraşmış adamlargeçen doğum günü kutluyoruz herkez toplandık fotoğraf çekinicez mumlar fln yanıyo çıksın die özellikle koyduk sonra çektiğim fotolara bi baktım hepsi sabah aydınlığında mumlar da mal mal yanıyo![]()
Verdiğimiz parayı kuruşuna kadar hakediyor bu icat. Artık telefon demeye dilim varmıyor...![]()
Dayanamadım bi tane daha koyuyorum![]()
.
Reklamda yapalım :P Arkadaki Black Ice 0'dır..Etiketi durmaktadır.. Satılıktır..İletişime geçiveriniz.
yurtdisi nerdensin? yakindaysan postayla falan alirim