Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N8 Kasa Değişimi ve Ekran Bozulması.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DraugHuan
Üye
Konu Sahibi
N8 Kasa Değişimi ve Ekran Bozulması.
Merhaba, telefonuma yeni Kasa aldım. Fakat değiştirdikten sonra Ekranım bozuldu. Ekranda şeffaf simgeler çıkıyor ve ekran açılmıyor. Bunu çözme sorunu varmı yoksa yenisini mi almak gerekiyor?
Makale_Helvetia
Üye
servis değiştirseydi keşke sen neden yaptın? garanti dışı kaldı telefonun bir de
larten123
Üye
aynen kardeş sen niye kurcaladın ki hem ekran gitti hem garanti...
Bessonnitsa
Üye
N8 kasa sökme ve montajı gayet iyi bir ustalık gerektirir. Her vidaya her lokmaya her parçaya ayrı bir sıra ayrı bir özen ve düzen gerektirir. Ve ipin ucu kaçmışsa -ki sende öyle görünüyor, servise vermelisin.
Çok geçmiş olsun.
PremiumWork
Üye
Kablosu gevşemiştir hemen telaş etme soketine ve kablosuna bir bak ona göre birşeyler yapılır illaki.
DraugHuan
Üye
Konu Sahibi
Telefonuma kapak aldım, ilk önce bende bir servise götürdüm ve bana 50TL dediler. Güldüm, çıktım. Kendim yaptım, kasa değişimi tamam ve herşey çalışıyor fakat ekran gelmiyor, Pin'lerinde bir sıkıntı mı var, yenisini alacağım, aşağıda verdiğim bağlantı adresine bakarsanız sevinirim, bunu almayı düşünüyorum.