yuntu
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşlar benim n8 im aldığım günden beri kamera gösterdiği gibi resim çekmiyor kamera canlı gösteriyor ama resmi çektiğimde birden soluyor resim ve bazende bulanık çekiyor hiç kıpırdamamasına rağmen yardımcı olabilecek yada aynı soruu yaşayan varmı acaba...???
ben daha pazartesi aldım telefonumu ve sadece kamerayla bir sorunum var.. kamerayı açtığım zaman ortasında dikdörtgen şeklinde sanki kutucuk varmış gibi bir görüntü oluşuyor yani berbat bir görüntü( aldığım yere göstericem bakalım ne dicekler ..
Aldığınız yerde zorluk çıkarırlar ama biraz mücadele vererek telefonu geri verin derim. 1 hafta içinde iade hakkınız var ayıplı malı, biraz gürültü yapın verin geriye, servisle uğraşmayın yeni cihaz için.
yenisini istesem, değiştirirler mi acaba??
Dediğim gibi ayıplı malı 1 hafta içinde değiştirmeleri gerekiyor. Ama mağazalarımızda biraz gürültü çıkarmanız gerekebiliyor çünkü pek yanaşmıyorlar buna. Bunun kanunda mevcut olduğunu söyleyin, müdürlerini falan çağırtın o da olmazsa mahkemeye gideceğinizi söyleyin. 1 ay servis beklemenizden iyidir benceAncak sorunu tam anlayamadım değişim gerektiren bir sorun olup olmadığını, ufak bir sorunsa yani kolayca halledilebilecek bir sorunsa hiç gitmeyin araştırın biraz. Kendiniz gideremezseniz hatayı, dediklerimi deneyin derim tabi karar sizin
evet aynen şimdi tekrardan denedim.. kamera düğmesine basılı tutup kamera fonksiyonun açtım ekran beklemedeyken bu çizgiyi görebiliyorum.. ve fotograf çektim.. fotograf gayet mükemmel < birazlardan yüklerim > ama kayıt yapınca o iki ton farkllılığı ve çzgi çok belli oluyorYani fotoğraf çekince sorun yok ama video kaydedince mi sorun oluyor? Kameranın merceğinde falan sorun görebiliyor musunuz gözünüzle baktığınızda? İlginç bir problem resim eklenirse daha net yorum yapılabilir.
kardeş bi versiyon güncellet veya güncelle olmadı servise ver değişim iste çünkü anormal bir durumla karşı karşıyasasın iyi forumlar...arkadaşlar benmde nokia n8 imin kamerasını açınca ortada iz çıkıyor soluk renkte bi iz var sanki çok bastırırsında kalırya öyle . ne yapmalıyım
kardeş bi yeniden güncelleme yap baktın olmuyor servise ver değişim iste normalde yok çünkü mercekte bir hata olma ihtimali yüksek iyi forumlar...arkadaşlar benim n8 im aldığım günden beri kamera gösterdiği gibi resim çekmiyor kamera canlı gösteriyor ama resmi çektiğimde birden soluyor resim ve bazende bulanık çekiyor hiç kıpırdamamasına rağmen yardımcı olabilecek yada aynı soruu yaşayan varmı acaba...???
Merceğinde bir hata olduğunu düşünüyorum. Ve ilk önerimi tekrarlıyorum kesinlikle. Şansınız varken denemelisiniz, umarım değiştirirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?