Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında Fark Eden Birşey Yok İstersen Bataryasiz Koy Bu Seferde Cihaz Birden Soğuyup Birden Isınınca Nemlenme Yapar Buda Su Yapar İçinde İster İstemez Buda Cihazda Zarar Verir Hatta Kışın Köyde İken Cihazi İçeride Mutfakda Şarja Koyduğum Kapali Olduğu Halde Dolunca Salona Geldiğimde Terleme Yapıyordu Açıkcası Korkuyordum Kısa Devre Olur Yada Sıvı Teması Var Deyip Garanti Dİşi Kalir Filan Olabilir
Aslında Fark Eden Birşey Yok İstersen Bataryasiz Koy Bu Seferde Cihaz Birden Soğuyup Birden Isınınca Nemlenme Yapar Buda Su Yapar İçinde İster İstemez Buda Cihazda Zarar Verir Hatta Kışın Köyde İken Cihazi İçeride Mutfakda Şarja Koyduğum Kapali Olduğu Halde Dolunca Salona Geldiğimde Terleme Yapıyordu Açıkcası Korkuyordum Kısa Devre Olur Yada Sıvı Teması Var Deyip Garanti Dİşi Kalir Filan Olabilir
O Buzda Aynı Buzdolabi Mantiği Terletir Cihazi Bence Ani Soğutmalardan Kaçının Arkadaşlar Münkünse Fan En İyisi
Abstract_Loco
Üye
Konu Sahibi
fazla açık uygulama yüzünden ısınıyor. Birde joukispot kullanınca fazladan ısıtıyor telefonu soğutmak için birşey yapmıyorum şimdilik sıkıntı kalmadı zaten fazla yüklenmez oldum emektara iphone 6plus alıp on yıl boyunca yeni telefon olaylarına veda edebilirim zaten artık bi n8 bi 6plus yeter