Yardım N8 Isınma Sorunu

Konu Sahibi
N8 Isınma Sorunu
Selam forumdaşlar. Son bir iki aydır benim emektar fazlaca ısınır oldu. Normal kullanımda, şarjda vs.. Son bir iki haftadır da iyice abarttı sürekli sıcak oluyor telefon içine hafıza kartı takmaz oldum daha önce bi bozulmuştu ısınıp soğumaktan kaynaklı olabileceğini söylemişlerdi.. Benzer sorun yaşayanlar var mı batarya değiştirsem sorun çözülür mü elimde patlayacak diye korkuyorum şimdiden teşekkürler..

MaxipmaN

Üye
batarya çakmaysa değiştir açık uygulama varsa kapat

Konu Sahibi
Batarya çakma değil orjinal Nokia Shoptan değiştirdiler. Ama açık uygulamalar illaki oluyo sürekli hepsini kapalı kullanamamki

Konu Sahibi
onu kullanıyorum biraz hallettim ya Aynen fazla uygulama bırakmayınca arkada daha az ısınır oldu

Telefona Dead Flash At Sorun Düzelir.Eğer Bataryada Şişme Filan Varsa Değiştir YOksa Kalsn Birşey Olmaz.Yaz Ayındayız Isınmalar Normaldir Grek Şarjda Gerek Diğer İşlemlerde Özellikle Mobil Veri Açık İse Isınma Olur Normal Bişey.

Tepkiler: asigsasi

asigsasi

Üye
+ olarak batarya büyük ihtimalle şişmiş tir ihmal edilmemesi gerekir yoksa aniden patlama olabilir

+ olarak batarya büyük ihtimalle şişmiş tir ihmal edilmemesi gerekir yoksa aniden patlama olabilir
O Arada Olur Isınmadan Bişey Olmaz Büyük Olasılıkla Yüklediği Uygulamalardandir Telefonu Zorluyordur O Yüzden Isınma Yapar Yoksa Orjinali 2 3 Senede Şişme Yapmaz

asigsasi

Üye
konu ile alakasız yorumlar yazmayalım

asigsasi

Üye
O Arada Olur Isınmadan Bişey Olmaz Büyük Olasılıkla Yüklediği Uygulamalardandir Telefonu Zorluyordur O Yüzden Isınma Yapar Yoksa Orjinali 2 3 Senede Şişme Yapmaz
3 sene geçti batarya 2 kat şişmiş nasıl atacağımı şaşırdım

telefonu kapatsanda olduğu yerde yine ısınıyor bu sene ki sıcaklar fena bir tane laptop soğutucu lazım minyatür olarak
Anca Kurtarır Benim 808 de Birşey Yok Devamli Wifi ve Whatsappdan Webden Çıkmıyorum Isınmıyorda Pek Bilmiyorum Artık

Tepkiler: asigsasi