N8 in arka planı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
N8 in arka planı
n8 in menüsünün arka planına istediğimiz resmi koyabiliyormuyuz evetse nasıl şimdiden

ebru09*

Üye
biri fb li tema yapabilir mi?
n8 için?

byesho

Üye
n8 in menüsünün arka planına istediğimiz resmi koyabiliyormuyuz evetse nasıl şimdiden
seçeneklere basıyorsun giriş ekranını düzenle diyorsun ve duvar kağıdını değiştir seçeneği ile değiştiriyorsun.

Evet istediğin resmi arka plan olarak ayarlayabilirsiniz.
Ana ekranda seçenekler-giriş ekranını düzenle-seçenekler-duvar kağıdını değiştir-görüntü seçip istediğiniz resmi ayarlayın.Hepsi bu kadar.

Ekranın boş bir yerine 2 saniye kadar basılı tutarak ana ekran widget'larını ve duvar kağıdını ayarlayabilirsin. Keza fotoğraflara girip, görüntüyü kullan seçeneği altından duvar kağıdını seçebilirsin. Ancak tema dersen iş değişir, tema telefonun menüsü, saati vb. diğer görsellerin şeklinin değişmesidir. Bunu da tema yükleyerek yapabilirsin, ovi'den veya başka bir siteden..

Konu Sahibi
ana ekrana demedim dikkat ederseniz menünün arka planı dedim

tema dışında olmuyor diye biliyorum?

O dediğiniz tema ile alakalı.Temayı düzenleyip istediğiniz resmi arka plana atabilirsiniz.Ancak onun için ayrı bir programla tema üzerinde oynama yapmanız gerekir.

Kusura bakma, farketmemişim. Menünün arka planı ancak tema ile değişebiliyor. Temanın uyguladığı menü arka planını değiştirebilen bir program var mı bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...