N8 in arka planı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
N8 in arka planı
n8 in menüsünün arka planına istediğimiz resmi koyabiliyormuyuz evetse nasıl şimdiden :tşk:

ebru09*

Üye
biri fb li tema yapabilir mi?
n8 için?

byesho

byesho

Üye
n8 in menüsünün arka planına istediğimiz resmi koyabiliyormuyuz evetse nasıl şimdiden :tşk:
seçeneklere basıyorsun giriş ekranını düzenle diyorsun ve duvar kağıdını değiştir seçeneği ile değiştiriyorsun.

mathman20

Üye
Evet istediğin resmi arka plan olarak ayarlayabilirsiniz.
Ana ekranda seçenekler-giriş ekranını düzenle-seçenekler-duvar kağıdını değiştir-görüntü seçip istediğiniz resmi ayarlayın.Hepsi bu kadar.

korayduruhan

korayduruhan

Üye
Ekranın boş bir yerine 2 saniye kadar basılı tutarak ana ekran widget'larını ve duvar kağıdını ayarlayabilirsin. Keza fotoğraflara girip, görüntüyü kullan seçeneği altından duvar kağıdını seçebilirsin. Ancak tema dersen iş değişir, tema telefonun menüsü, saati vb. diğer görsellerin şeklinin değişmesidir. Bunu da tema yükleyerek yapabilirsin, ovi'den veya başka bir siteden..

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
ana ekrana demedim dikkat ederseniz menünün arka planı dedim

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
tema dışında olmuyor diye biliyorum?

mathman20

Üye
O dediğiniz tema ile alakalı.Temayı düzenleyip istediğiniz resmi arka plana atabilirsiniz.Ancak onun için ayrı bir programla tema üzerinde oynama yapmanız gerekir.

korayduruhan

korayduruhan

Üye

Kusura bakma, farketmemişim. Menünün arka planı ancak tema ile değişebiliyor. Temanın uyguladığı menü arka planını değiştirebilen bir program var mı bilmiyorum.

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
:( :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt