N8 im var neyi nasıl yükleyeceğim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ezkey1919

Üye
    Konu Sahibi
N8 im var neyi nasıl yükleyeceğim
Arkadaşlar almanya çıkışlı n8 kullanmaktayım.

hangi cwf yi yüklemem gerekiyor versiyonunu filan nasıl bulacağım ters bir şey yapmak istemiyorumda

belleyi yüklemek için önce annayı mı yüklemem gerekiyor

sürüm PR1.1
yazlılım sürüöü 013.016
yazılım sürüm tarihi 2011.01.27
özl sürüm013.016.237.04
ürün kodu 059c5x6

sayokantürk

sayokantürk

Üye
dostum sen şöyle konuları tek tek açıp oku yorumlara göre karar vermeni tavsiye ederim zaten versiyonları değiştirirken yani flaş işlemini yapmak için forumda fazlası ile bilgi var bu işlem aslında çok kolay ama tecrüben yoksa hemen flaş atma uzun uzun yapılan işlemleri videolarından ve anlatımlarından oku ve kendinden emin olduktan sonra bu işi yapmaya başla sonra proğramlar kendi zevkine göre ihtiyacına göre kullanırısın fuzuli proğram telefonu kasmaktan başka işe yaramaz ve telefon yavaşlar telefon kullanmadan nefret edersin eğer telefonu sadece alo demek için kullanacaksan ona bir şey demem buradaki proğramlar ve yapılan uğraşlar kalasik çizginin dışına çıkıp zevkli bir iş yapmanın adıdır ayrıca telefonun hayırlı olsun güle güle kullan Kurtulus40 kardeşimizin anlatımlarından ve çizgisinden yaptıklarını takip etmeni tavsiye ederim Ve daha bir çok arkadaşımız bu konuda güzel yazılımlar ortaya koyuyor onlarında tecrübesinden de faydalanabilirsin kolay gelsin

----------Eklendi @ 20:48:36 ---------- Yazıldı @ 20:47:58 ----------

dostum sen şöyle konuları tek tek açıp oku yorumlara göre karar vermeni tavsiye ederim zaten versiyonları değiştirirken yani flaş işlemini yapmak için forumda fazlası ile bilgi var bu işlem aslında çok kolay ama tecrüben yoksa hemen flaş atma uzun uzun yapılan işlemleri videolarından ve anlatımlarından oku ve kendinden emin olduktan sonra bu işi yapmaya başla sonra proğramlar kendi zevkine göre ihtiyacına göre kullanırısın fuzuli proğram telefonu kasmaktan başka işe yaramaz ve telefon yavaşlar telefon kullanmadan nefret edersin eğer telefonu sadece alo demek için kullanacaksan ona bir şey demem buradaki proğramlar ve yapılan uğraşlar klasik çizginin dışına çıkıp zevkli bir iş yapmanın adıdır ayrıca telefonun hayırlı olsun güle güle kullan Kurtulus40 kardeşimizin anlatımlarından ve çizgisinden yaptıklarını takip etmeni tavsiye ederim Ve daha bir çok arkadaşımız bu konuda güzel yazılımlar ortaya koyuyor onlarında tecrübesinden de faydalanabilirsin kolay gelsin

ezkey1919

Üye
    Konu Sahibi
teşekkurler daha önce de 5800 kullanmaktaydım hacklerini filan yükleyebiliyordum flash da attım ona ancak n8 de yeniyim. fazla boş vaktim olmadığı içinde kavrayamadım bir an önce belleyi yüklemek istiyorum ancak dediğim gibi telefonum daha önce hacklenmemiş. direk belle atabiliyormuyum yoksa önce anna sonra belle mi atmam lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt