n8 im reset atmaya başladı kendi kendine bir fikri olan varmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

romans1980

Üye
    Konu Sahibi
n8 im reset atmaya başladı kendi kendine bir fikri olan varmı
reset atma işini çoğaldı annayı bekliyorum ama umarım faydası olur hadi olmassa yardımcı olacak biri varmı yaa :((((

nonamex

Üye
N8'lerin klasik sorunudur, temiz bir flash atarsaniz reset sorunu biraz azalir..

fireman87

fireman87

Üye
Bulabilirsen rom'da at dahada iyi olur, aksine kurtulamazsın bu sorundan.

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
Dostum reset atıorsa mutlaka servise vermeni tavsiye ediyorum...geçeceğini sanmıyorum ama genede annayı beklemeye değer...

----------Eklendi @ 10:19:30 ---------- Yazıldı @ 10:18:34 ----------

bir önceki n8'imde reset atıordu...çok araştırdım bi sebebi yok...çareside... :(((

romans1980

Üye
    Konu Sahibi
ne kadar acı bir durum ya yanıtı olmayan bir dert ve biz hala illa n8 derken nokia nın yaptıgına bak bekliyoruz herhalde balık kavaga çıkınca gelecek bu annaaa

Utku

Utku

Üye
ne kadar acı bir durum ya yanıtı olmayan bir dert ve biz hala illa n8 derken nokia nın yaptıgına bak bekliyoruz herhalde balık kavaga çıkınca gelecek bu annaaa
güldürme insanı ya n8ini garantiye ver anakartını değişirler sorun çözülür

fireman87

fireman87

Üye
Gülücek bişey yok, nokia biraz dikkat etsene şu sorunlar meydana gelmese sonucta tek o adamda olan biirşey değil öyle değilmi ? tabi her üreticinin hataları olucak ama nokia aştı kendini artık.

romans1980

Üye
    Konu Sahibi
bu sorunu çoğu kişi yaşıyor ama genelde bu muzdaribiz çözüm noktasında ama gelince kesin bir sonuca varamiyoruz

uribaju

uribaju

Üye
bu sorunu n8 kullananlarda cok goruyorum sen telefonu fazla yorma en iyisi..

Utku

Utku

Üye
Gülücek bişey yok, nokia biraz dikkat etsene şu sorunlar meydana gelmese sonucta tek o adamda olan biirşey değil öyle değilmi ? tabi her üreticinin hataları olucak ama nokia aştı kendini artık.
sana söylemedim ki alıntı yaptığım kişinin mesajına bak

eaykut

Üye
aynıı sorun bendede vardı servise verdim değiştirdim telefonu 1 ay sonraa geldii yani sornun çözümü yok değiştrmen gerekiyo arkadaşımm

fireman87

fireman87

Üye
@berke ; Bende genelleme yaptım zaten kardesim sana itafen değil yani.

OmerulFarukTurk

OmerulFarukTurk

Üye
yenisinimi verdiler yoksa içindeki anakartımı değiştirdiler ?

candost38tr

candost38tr

Üye
telefonla alakası yok arkadaslar telefona kurdugunuz programları bırbırıyle cakısmalarından kaynaklanan sorunlardan dolayı tel reset atıyor arkada calısan program fazla bırakmayım ram blow yada taskman programlarını kullanın telefonun c hafızasına fazla yuklenmeyın 100 mb bos yer bırakın

Clavata.TR

Üye
Ben N8 Kullanıyorum hiç sorun yok.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
1 sene önceki konu hortlamış:)

MaxipmaN

Üye
of sıktınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...