n8 ilginç bluetooth problemi !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darkwolf33

darkwolf33

Üye
    Konu Sahibi
n8 ilginç bluetooth problemi !!!!
arkadaşlar benim n8de önceden olmayan bir sorun meydana gelmeye başladı telefonun bluetoothunu açıyorum birisine birşey göndereyim diyorum aratıyorum hiçbir şey bulamıyor önceden kayıtlı cihazlara bağlan deyince de bağlanamıyor cihazları görmüyor yardım edin çıldırcam artık n8 kendinden soğutmaya başlattı :off:

• Beğen
Tepkiler: ens.aslan

darkwolf33

darkwolf33

Üye
    Konu Sahibi
yav 37 kişi bakmış hiç mi yardım edecek birisi yok..

_ardaa

_ardaa

Üye
yazılımsal bir sorundur muhtemelen yada çakışan bir uygulama yapıyordur en sağlamı formattır biliyorsan at formatı gitsin(bilgilerini yedekle tabi önce)

darkwolf33

darkwolf33

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle ilginiz için tşkrler az önce format olayını (ayarlar telefon yönetimi verisil geri yükle) biçiminde yaptım ancak olmadı yine maalesef niye böyle yaptığını anlayamıyorum ya dünyanın parasını veriyoruz milletin yanında rezil oluyoruz olacak iş mi?başka ne önerileriniz var?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
hard format veya flash en kolay çözümü aslında yükediğin bir bluetooth programından dolayı oluyordur bu sorun ama hangisi bilemiyorum

darkwolf33

darkwolf33

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle ilginiz için tşkrler önceki yazımda da belirttiğim gibi format olayını gerçekleştirdim ancak ben telefon ayarlarından veri sil geri yükle seçeneğinden yaptım ve hard format ile arasında fark ok diye biliyorum flash atmayıda bilmiyorum daha önce hiç denemedim bir de daha önce hiç bir bluetooth vs programı yüklemedim acaba başka hangi sebepten kaynaklanmış olabilir.Darbe vb etkiye de maruz kalmadı hiç telefon telefonun içinde oyun vs programlar vardı başka da pek bir şey yoktu.Yinede yardımcı olduğunuz için tşkrler tekrardan...

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
sizin yaptığınız ayarları geri yükleme soft format oluyor
Hard format telefon kapalı iken "ses kısma+kamera+menü+açma kapama" tuşlarına basılı tutarak açarsanız olur
ancak bu yöntemde tüm telefon hafızanız, rehberiniz, telefona kayıtlı oyun ve programlarınız, ajanda kayıtlarınız silinir
o yüzden öncelikle bilgilerinizi yedekleyin daha sonra hard format atın
hard format ile ilgili ayrıntılı bilgi için http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/yeni-konu-acmadan-bir-bakin-575015.html konusuna bakınız

darkwolf33

darkwolf33

Üye
    Konu Sahibi
sizin yaptığınız ayarları geri yükleme soft format oluyor
Hard format telefon kapalı iken "ses kısma+kamera+menü+açma kapama" tuşlarına basılı tutarak açarsanız olur
ancak bu yöntemde tüm telefon hafızanız, rehberiniz, telefona kayıtlı oyun ve programlarınız, ajanda kayıtlarınız silinir
o yüzden öncelikle bilgilerinizi yedekleyin daha sonra hard format atın
hard format ile ilgili ayrıntılı bilgi için http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/yeni-konu-acmadan-bir-bakin-575015.html konusuna bakınız

ben zaten hard format attım telefonda hiçbir şey kalmadı önceden yedeğini almıştım zaten yine de düzelmedi

----------Eklendi @ 14:15:21 ---------- Yazıldı @ 14:14:39 ----------

97 kişi bakıyor anca 2 kişi yardım etmeye çalışıyor neden acaba?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
hafıza kartı ve dahili hafızadaki verilerinizin de yedeğini alarak bu hafızaları da biçimlendirdiniz mi? hafıza kartı veya dahili hafızada kalacak sistem dosyaları da çakışabilir

darkwolf33

darkwolf33

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartı ve dahili hafızadaki verilerinizin de yedeğini alarak bu hafızaları da biçimlendirdiniz mi? hafıza kartı veya dahili hafızada kalacak sistem dosyaları da çakışabilir

hafıza kartı kullanmıyorum zaten ve telefonda format sonrası zaten hiç bir şey kalmadı sorun hala devam ediyor maalesef

darkwolf33

darkwolf33

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sorun günceldir lütfen yardım!!!!

apex2121

apex2121

Üye
Arkadaşlar sorun günceldir lütfen yardım!!!!

konuyu hortlatayım dedim aynı dertten bende muzdaripim ayrıca wifidende bulmuyor bulsada zar zor buluyor servise verdim yazılım yükleyip geri verdiler n8 e elveda deme vakti geldi heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt