tasarimx
Üye
-
Konu Sahibi
-
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yukarida linkini verdigim video n8 ile, her gun yaptigimiz arkadaslarimizla bulusma eylemini ne kadar kolaylastirabilcegimizi gosteriyor....
İnternet super ama iphon baska
Arkadaşlar az önce kablosuz klavye mouse kitimin usb alıcısını bağladım n8 e tıkır tıkır çalıştı.
fakat Adata 8gb usb flash belleğimi tanımıyor.
5800 ımı depolama modunda bağladım gördüsüper bişey yaw bu.
arkadaşım o flash diski yeniden biçimlendir ama FAT olsun dosya sistemi o zaman görür1 terabyte a kadar destekliyormuş ama FAT olacakmış
alakası yok arkadaşım bnm pejo minibüste frekans ayarladıktan sonra minibüsün en arka koltuğuna oturup radyoya frekans verebiliom cihalaweb cam ne alakayok arabanın beynine bağla motordaki sorunlara bak n8 in fm transmitter kullanmak için teyp'in dibine dayıyacan
İnternet super ama iphon baska
Fat yap bir de
fm verici ozelligi cok eski hatirlamiyorum ama nokianin 2 yil once cikartigi modellerde mevcut... fm verici 2 metre ve 4 metreye kadar cekiyor deniyor delefonda ama 10 cm den bile cekmiyor radyonun uzerine koyman gerekiyor iki cesit arava teyibibde denedim olmuyor olmasi icin yukari antenin yanina koyman gerekiyor..plug in touch özelliği şu an kullanıcıya verilmeyen bir özelliktir hala geliştirme aşamasındadır bide fm vericiyi teyp e ben dayamıyorum aracın içinde çok rahat çekiyor senin aracın teybi çekmiyor olabilir ve bu dahil bir çok özellik ilk defa bir telefonda sunulmuştur dikkat ediniz lütfen bu konulara
ben denedim calismiyor kablosuz klavye..kablosuz yada kablolu klavye mause bağlayıp bide tv ye bağlayıp çook güzel oyunlar oynanabilir yada internete girilebilir
istasyonun dolu olmasi onemli degil .. yayini kesiyor ve kendi yayinbini veriyor. genede bos bir istasyon ayarlamasi daha iyi olur..FM Transfer konusunda kimse anten gücünü ve ortamın radyo dalgalarıyla ya da radyo istasyonlarıyla dolu olacabileceğini düşünmedi mi acaba? Araba radyosunda genelde bir frekans kaybı olursa hangisi güçlüyse ona yönelir, e N8in vericisi de diğer radyo vericilerinden güçsüz olduğundan..
@kral32141
Arkadaşım sistem açıklarını kapatmak için yeterince programın var biliyoz, paran da var belli ama bunun havasını burda atma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?