N8 ile facebooktan yer bildirimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gullit

Üye
    Konu Sahibi
N8 ile facebooktan yer bildirimi
Herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar.
Arkadaşımda iphone var ve facebooka ali şuanda mehmet ile Ortaköy'de gibi bildirimler gönderebiliyor.
Benim merak ettiğim N8 ile de bunu yapabilirmiyim?Bir program gerekli mi?Eğer yapabiliyorsam nasıl yapıcam?
Bunun için wireless bağlantısı olması gerekiyor mu?
Bunların cevabını verirseniz çok makbule geçer arkadaşlar.Tekrar hayırlı ramazanlar dilerim

szralp

szralp

Üye
wireless a gerek yok telefonuna opera indir operadan facebook a gir girdiğinde orada yazıyor zaten yer bildirimi diye ordan istediğini yapabilirsin :good:

mfb2

mfb2

Üye
evet aynen opera dan facebook a gir ana sayfasında yerini bildir butonu var bas adres seç okadar :)

tuzluca76

tuzluca76

Üye
operadan m.facebook a girmen yeterli :)

marsoy

marsoy

Üye
n8 sosyal ağları kulandığında istediğini yapabiliyosun nerden paylaşım yaptığını nerde olduğunu gösteriyo

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
arkadaşım Fmobi uygulaması forumda mevcut gelişmiş bir uygulamadır ve YER bildirimi yapmana olanak tanıyor ayrıca ovide bulunan FB Browser da bu işi oldukça güzel yapıyor

FastBreaker

FastBreaker

Üye
opera :oke:

muratti222

muratti222

Üye
yeni gelen anna da opera gibi gayet hızlandı bence ama yer bildirimi olmuyor işte o kötü :/ sırf yer bildirimi için opera yuklemek yorucu :)

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
opera mobıle

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
bellede napcaz :)

tuzluca76

tuzluca76

Üye
acayipbirisi Fmobi Kur ;) Oradan Placesden Nearly i Teıkla Ve Bildir Yerini :)

Uruloki

Uruloki

Üye
forumu az ara forumda bedavası var lütfen az bakın şu foruma

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
kurdum bedavasını bağırma la ama genede bıldırmyıor hata verıyo error facebook api returned 403 forbitten

neden boyle hata verıyor_?

----------Eklendi @ 14:01:16 ---------- Yazıldı @ 13:46:03 ----------

evet çözum bulabılen varmı?

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
kımseden tık yok neden bıldırım yapamıyorum hata alıyorum?

trontr

Üye
M.facebook.com a girmeyin touch.facebook.com a girin takır takır çalışıyor

Uruloki

Uruloki

Üye
@acayipbirisi düzgün konuş

najanaja

najanaja

Üye
haritalardan da yapılıyor menüde giriş diye bi seçenek var onu seçtinmi hesap açıyosun face de hem harita sana en yakın mekanları otomatik buluyo sen birini seçiyon yada manuel yazıyon.

Uruloki

Uruloki

Üye
ama altta belirmiyor biliyorsun ki o kordinaat gibi nokia maps den yerini gösteriyor aslında o daha iyi ama arkadaş altta çıkıyor ya istanbul yakınlarımda diye öyle bir şey arıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt