N8 ile Çektiğin Birbirinden Değişik Resimler... Kararı Siz Yorumcular Verin...(!)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mutedeyyin

mutedeyyin

Üye
    Konu Sahibi
N8 ile Çektiğin Birbirinden Değişik Resimler... Kararı Siz Yorumcular Verin...(!)

• Beğen
Tepkiler: AHMED...

lilsaint_03

lilsaint_03

Üye
gerçekten başarılı

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
pırıl pırıl 10 numara kareler..eline sağlık

seko2201

seko2201

Üye
gerçekten başarılı.bendede var n8 ama ben bu kadar net çekmeyı bılmıyorum özellıklerını bilgilendırırsenız gerçkten çok sevınırım.tşk ederım şimdiden...

mutedeyyin

mutedeyyin

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten başarılı.bendede var n8 ama ben bu kadar net çekmeyı bılmıyorum özellıklerını bilgilendırırsenız gerçkten çok sevınırım.tşk ederım şimdiden...

Öncelikle çekmek istediğiniz resim ile ilgili bir özellik yok. Sadece ayaraldan 12 mb olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir.

Yakın çekim ise yakın çekimden 15-20 cm uzaklıkta odaklanacağınız resmi çekmeniz gerekmektedir.

BOZ_1903

Üye
bence fazla söze gerek yok muhteşem ve ötesiii :)

AHMED...

AHMED...

Üye
on numara olmuş gün batımları dedeeeee hasta oldum

mutedeyyin

mutedeyyin

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Forumda çok gözüme çarptı N8 için, şurası böyle, şurası şöyle, kamerası böyle. Aslına teknoloji biraz şans işi. Şansın nasıl gidileceği bilinmez. Adamlar bu telefonları yaparken hataları bilerek yapmıyorlar ki.

şunu söylemek istiyorum N8 çok güzel bir telefon. adlığıma çok memnunum. kalitesi ve netliği...

Fazla söze gerek yok can kardeşlerim...

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker
FastBreaker

FastBreaker

Üye
çok başarılı. ayrıca nokinın facebook sayfasına birsürü n8 ile çekilen resimler de konuluyor onları da takip edebilirsiniz :)

PriZm

PriZm

Üye
Günbatışı fotosu çok güzel :)

cihatyılmaz

Üye
kardeş ayarlardan pozlama telafisini 1 yap renk tonunu parlak yap ışık duyarlılığını ortama göre değiştir yada direk otomatik yap netlik ve kontrast ı artır beyaz dengesini resim çekiceğin ortama göre değiştir.yada direk sana verilen seçenekleri kullan her resimde.yakın çekimse onu seç manzara ise mnzarayı.ben genelde yakın çekim kullanıyorum sonuçlar gayet güzel bide çektikten sonra düzenleme bölümünden netlik ve doyurma ayarını düzeltiyorum mükemmel oluyo :))

----------Eklendi @ 22:06:11 ---------- Yazıldı @ 22:00:32 ----------

kardeş ayarlardan pozlama telafisini 1 yap renk tonunu parlak yap ışık duyarlılığını ortama göre değiştir yada direk otomatik yap netlik ve kontrast ı artır beyaz dengesini resim çekiceğin ortama göre değiştir.yada direk sana verilen seçenekleri kullan her resimde.yakın çekimse onu seç manzara ise mnzarayı.ben genelde yakın çekim kullanıyorum sonuçlar gayet güzel bide çektikten sonra düzenleme bölümünden netlik ve doyurma ayarını düzeltiyorum mükemmel oluyo :)

Quaresma53

Quaresma53

Üye
bu odak olayı hakkaten on numaraymış kamera hakkaten kalite vesselam. manzaralar karadeniz bölgesine ait kanımca yanılıyormuyum ?

mutedeyyin

mutedeyyin

Üye
    Konu Sahibi
bu odak olayı hakkaten on numaraymış kamera hakkaten kalite vesselam. manzaralar karadeniz bölgesine ait kanımca yanılıyormuyum ?

Hayır yanılmıyorsunuz kardeşim. Gün batımı manzarası giresun taraflarında yeşiller trabzon taraflarında cami bayburtta, Rize'de ve Antalya, Alanyada çekilmiştir.

SilentOne

SilentOne

Üye
fotolar gerçekten süper kardeşim :)

valent

valent

Üye
Çok fazla söze gerek yok kardeşim bu güzel kareleri bizlerle paylaştığın için :tşk:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
süper bi telefon hayranım

saruman_me

saruman_me

Üye
fotolar süper fotolardaki yer daha süper .. burası neresi kardeş..?

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
hepsi çok güzel bu teli ilk aldığımda fabrikadan arkadaşlar fotoraf makinesi zannettiler faceye atıyom foto makinesi ile cekilmiş diyorlar inanmıyorlar şuan yorumu bile dell marka klavyeyi n8e takıp yorumu atarken net keyfini ekranı led slim tvde yasadığımı yazsam onada inanmazlar hüçte avaşlık olmadığını desem hiç inanmıcaklar

Parimli

Parimli

Üye
Paşam o gün batımı fotoları nette dolaşıyor milleti kandırmanın lüzumu yok derim :) diğer fotolara sözüm yok kalite netlik 10 numara :) Telefonunda hayırlı olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt