N8 için Tuş Kilidi aranıyor (Anna yükledim, programlarım gitti)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muratbeyim

muratbeyim

Üye
    Konu Sahibi
N8 için Tuş Kilidi aranıyor (Anna yükledim, programlarım gitti)
Arkaşlar dün akşam ovi aracılığıyla Anna'yı yükledim, fakat bütün programlarım gitti. Yandaki tuş kilidini kullanmamak için kullandığım bir widget vardı. Ona tıklıyordum telefon kilitleniyordu. Bizim siteden indirmiştim. Dünden beri programı arıyorum bulamıyorum. Canım sıkıldı.

Fikri olan var mı?

avessm

Üye
oviden mi yukledin nasil oldu o hala guncelleme yok ovide

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Programın adı Quick Lock OVİ mağazadan bedava indirebilirsin. Çözer sorununu, sıkma canını kardeş....:oke:

avessm

Üye
anna geldimi yaaa

FastBreaker

FastBreaker

Üye
arkadaş yurt dışından yazıyor. artık bağışıklık oldu bende anna yükleyenlerin bilgilerine bakıyorum hemen :d:

avessm

Üye
aynen dk dk izliyorum bagimlilik yapti

muratbeyim

muratbeyim

Üye
    Konu Sahibi
Programın adı Quick Lock OVİ mağazadan bedava indirebilirsin. Çözer sorununu, sıkma canını kardeş....:oke:

Birader vakit ayırıp cevap yazdığın için çok teşekkür ederim. Dün akşamdan beri forumu taratıyorum, bir türlü bulamadım.

Bu Anna'ya alışır mıyız? Telefon biraz yavaşladı sanki. Haritalarım ve bütün programlarım, oyunlarım silinmiş. Onları teker teker yüklemeye çalışıyorum.

Tuş kilidiyle telefonu kapatınca ekran bazen siyah olmuyor, ana ekran arka planda (bozuk renklerle) açık gibi görülüyor fakat dokunmatik kapalı konumda oluyor. Telefonu kapatıp açınca sorun çözülüyor. Bir de ekran koruyucudaki büyük saat çıkmıyor.

Anna bizi mutlu mu edecek, yoksa mutsuz mu? Deneyip göreceğiz. Şimdilik çok mutlu olduğumu söyleyemem. Fakat henüz çok yeni, biraz kullandıktan sonra tekrar yorumlarımı yazarım.

----------Eklendi @ 11:41:39 ---------- Yazıldı @ 11:39:56 ----------

oviden mi yukledin nasil oldu o hala guncelleme yok ovide

Arkadaşım, Almanya'da yaşıyorum, evet oviden yükledim. Fakat bu güncelleme için telefonu bilgisayara bağlamak gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt