hotboy_ist
Üye
-
Konu Sahibi
-
Böyle resim çekeceğinizi zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Bunlar photoshoplu. Ayrıca o programı denemedim ama büyük ihtimalle ard arda 3 fotoğraf çekip bunları hafif kaydırmalarla üst üste getirip değişik bir efekt yaptırıyordur. Para verip indirenlerin yazık olmuş parama deme ihtimalleri bu hafta Messi'nin gol atma ihtimali ile aynıdır.
1000 lira para ver kisitli uygulama olsun bir de ucretli sadece ucretli kismina sinir oluyorum .. Neyse
yaw ben konu açıp forumu kirletme istemedim N 8 için gba veya ps1 emusu çıktı mı?
c7 de panaroma çalışmıyor
eğer kullanışlıysa alırım ben de panaroma kullanıyorum çok güzel birleştiriyor foto makinemden daha iyi birleştiriyor bir de quick panoramayı da denemeyi düşünüyorum hdr güzel olmuş ama ben kendi içinde olacağını sanıyordum telefon çıkmadan
c7 de panaroma çalışmıyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Benim yaptigim HDR.. ama Nokia ile degil tabiki ... CANON EOS 450D ile cektim.
:-)
Ama Eger o Program HDR otomatik Nokiada yaparsa Mükemmel olur. Tahmin etmiyorum ama...
Çalışıyor yaw benim telde yüklü çekebiliyoruz bizde panaroma hatta süper oluo5 6 resimlik panoroma acayip oluo
Anammmçalışıyor demişim ama Pr1.1 yükledikten sonra çalışmamaya başlamış yaa (( pff Nokia bi eliyle verio öteki eliyle alıyor... Programı açmaya çalıştım açılmadı sonra normal kamerayada girmedi teli yeniden başlat filan dedi Tel dondu Bu tel donunca nasıl yeniden başlatabiliriz ben bataryayı çıkartıp taktım ama pek sağlıklı bi yöntem deil sanırsam off Nokia off çektiriyosun ilk defa bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?