Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N8 için BİP sesi çıkartmayan SES KAYIT yazılımı
Sponsorlu Bağlantılar
coolturk
Üye
boldbeast recorder kardeş. forumda var. en ufak bip sesi yok.
ses kayıt uygulamalarının çğunda kendi zil sesleri içerir sis açıp zil seslerini silin tekrar toplayın uygulama çalışma esnasında kendi sesinini bulamayacağı için ses çıkmaycaktır. tabi zil sesi çıkartığınızda uygulama unsigned olacaktır çözümü gene hack olacaktır.
ben nokia 2330 kullanıyorum. cep telefonuma hiç zil sesi indirmedim. cihazın içindeki zil sesleri duruyor onlarda silinmiyor. silin dediğiniz durum galiba telefonun yazılımına ulaşıp silin diyorsunuz onuda ben yapamam. kim yapar ki?
ben nokia 2330 kullanıyorum. cep telefonuma hiç zil sesi indirmedim. cihazın içindeki zil sesleri duruyor onlarda silinmiyor. silin dediğiniz durum galiba telefonun yazılımına ulaşıp silin diyorsunuz onuda ben yapamam. kim yapar ki?
Kardeş sen yanlış anladın noss_bar ın anlatmak istediği programın kendi içindeki sesleri silmek.onuda sis ve sisx programlarını editleyebilenler (noss_bar gibi mesela) ancak yapabilir.
Kardeş sen yanlış anladın noss_bar ın anlatmak istediği programın kendi içindeki sesleri silmek.onuda sis ve sisx programlarını editleyebilenler (noss_bar gibi mesela) ancak yapabilir.
yazılım açısından en iyisi olduğuna katılıyorum 4-5 ay kullandım ( lisanslı = çünkü 14 gün sonra free kullanım bitiyor ve kayıt bip li devam ediyor. ) fakat; belle refresh ten önce lisanslı kullanımlarda bip sesi yoktu, refresh sonrası bip sesi geliyor henüz bipsiz refresh sürümü gelmedi diye biliyorum.
Merhabalar,
Daha önce kullanmış olduğum 5800 da Smartphoneware.Best.CallRecorder kullanıyordum ve BİP sesi çıkmıyordu.
Aynı yazılım S^3 için kurdum ancak BİP kesi kesilmiyor.
N8 için BİP sesi çıkarmayan bir yazılım bulan oldu mu?
Varsa paylasabilirseniz sevinirim.