N8 için BİP sesi çıkartmayan SES KAYIT yazılımı

Sponsorlu Bağlantılar

traineryou

Üye
    Konu Sahibi
N8 için BİP sesi çıkartmayan SES KAYIT yazılımı
Merhabalar,
Daha önce kullanmış olduğum 5800 da Smartphoneware.Best.CallRecorder kullanıyordum ve BİP sesi çıkmıyordu.
Aynı yazılım S^3 için kurdum ancak BİP kesi kesilmiyor.

N8 için BİP sesi çıkarmayan bir yazılım bulan oldu mu?
Varsa paylasabilirseniz sevinirim.

~ FenX ~

Üye
Bende çok aradım ama şu anda yok gibi görünüyor

kraldost

kraldost

Üye
alonmp3diktaphone kullan en son versiyonu bul kullan ihya olacaksın

traineryou

Üye
    Konu Sahibi
programın son versiyonunu buldum ve kurdum , ancak kayıt esnasında bip sesi gene cıkıyor. ayarlarını da kurcaladim ancak disable bip tarzı bi ayar bulamadim.

behcet98

Üye
n8 yazılımında bip sesini iptal etmek şimdilik mümkün olmuyor. Kullandığınız progrtamlarda disable etsenizde n8 firmware buna izin vermiyor.
Ancak önceki symbianlar için bazı patchler çıkmışsa da N8 için henüz yok.

ozggurr

ozggurr

Üye
Bu aslinda aleni paylasilacak bir bilgi degildir belki ama paylasayim...

Biliyorsunuz ki ben sorunlara duz mantikla yaklasmayi sevmem, degisik alternatiflere her zaman acik olmusumdur bugune kadar ve birilerinin Bipledigi seyleri bir sekilde Bipsiz halletmeyi becerebiliyorum :)

Gorusme yapilirken kamera tusuna basip kamera kaydi yaptiginizda sinirsiz ve bipsiz bir ses kaydi da kendiliginden yapilmis oluyor zaten :)

Eger cok uzun sure kayit yapacaksaniz video kaydini HD yapmayin ki diskte cok yer harcamasin. Eger cok gerekirse sonra bir converter ile goruntu formatindan ses formatina da cevirebilirsiniz.

Bunu begenmeyen arkadaslarin cikacagini da sanmiyorum acikcasi :)

• Beğen
Tepkiler: hereklitoz, wwedatt, perdah ve 1 kişi daha

traineryou

Üye
    Konu Sahibi
cok hos ve orjinal bir fikir. test edip onayladiktan sonra tesekkur edeceğim :D

• Beğen
Tepkiler: hereklitoz
alp047

alp047

Üye
voxtrack personal 1.30 var onu dene türkçeside var googleden arattır ben kullanıyorum s60v3 v5 destekli ama s^3 de çalısıyor

traineryou

Üye
    Konu Sahibi
Bu aslinda aleni paylasilacak bir bilgi degildir belki ama paylasayim...

Biliyorsunuz ki ben sorunlara duz mantikla yaklasmayi sevmem, degisik alternatiflere her zaman acik olmusumdur bugune kadar ve birilerinin Bipledigi seyleri bir sekilde Bipsiz halletmeyi becerebiliyorum :)

Gorusme yapilirken kamera tusuna basip kamera kaydi yaptiginizda sinirsiz ve bipsiz bir ses kaydi da kendiliginden yapilmis oluyor zaten :)

Eger cok uzun sure kayit yapacaksaniz video kaydini HD yapmayin ki diskte cok yer harcamasin. Eger cok gerekirse sonra bir converter ile goruntu formatindan ses formatina da cevirebilirsiniz.

Bunu begenmeyen arkadaslarin cikacagini da sanmiyorum acikcasi :)

sadece benim sesimi kaydediyor. karsı tarafı kaydetmiyor.

----------Eklendi @ 19:33:17 ---------- Yazıldı @ 19:32:57 ----------

voxtrack personal 1.30 var onu dene türkçeside var googleden arattır ben kullanıyorum s60v3 v5 destekli ama s^3 de çalısıyor

15 sn de bir bipliyor . bu da yemedi.

OzGuRKnowN

Üye
Rompatcher'in N8 uyumlusu çıktı dün onu kur Open4ALL ve RemoveRecordTone diye yama var aktif et. Sıkıntın geçer ;)

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS

traineryou

Üye
    Konu Sahibi
cihazı hacklemeden bir çözüm yok mu?

kraldost

kraldost

Üye
sevgili kardeşlerim bakınız telefonu kullanmak vardır birde kullanmayı bilmek vardır ne derler ahrazın dilinden sahibi anlar ben ahrazımı önce dillendirdim (hackledim) daha sonra voxtrack yukledim bip sesi katiyen çıkmadı daha sonra mp3 diktaphone crackli serisini yükledim ondada bip mip çıkmıyor en son yuklediğim programda radyodanda kayıt yaptığı çin voxtrack a ihtiyaç duymadım onu kaldırdım bende sorun yok dert etmiyorum olmasaydıda olurdu sizde sorun etmeyin kardeslerim

traineryou

Üye
    Konu Sahibi
sevgili kardeşlerim bakınız telefonu kullanmak vardır birde kullanmayı bilmek vardır ne derler ahrazın dilinden sahibi anlar ben ahrazımı önce dillendirdim (hackledim) daha sonra voxtrack yukledim bip sesi katiyen çıkmadı daha sonra mp3 diktaphone crackli serisini yükledim ondada bip mip çıkmıyor en son yuklediğim programda radyodanda kayıt yaptığı çin voxtrack a ihtiyaç duymadım onu kaldırdım bende sorun yok dert etmiyorum olmasaydıda olurdu sizde sorun etmeyin kardeslerim
<br />
<br />
cihazi hacklemek su an icin dusunmedigim bir cozum.

kılolokj

Üye
arkadaslar uzun ugras sonunda n8 bıb sız ses kayıd programını buldum programın ısmını verıyorum:Boldbeast Nokia Call Recorder v2.80 - Arama kaydı Bip yok Türkçe - S^3 &amp; Anna gule gule kullanın

ç.ç.iso

Üye
sağol tşk...

muratcan2525

Üye
arkadaslar uzun ugras sonunda n8 bıb sız ses kayıd programını buldum programın ısmını verıyorum:boldbeast nokia call recorder v2.80 - arama kaydı bip yok türkçe - s^3 &amp; anna gule gule kullanın
sertifika hatası diyor insanları kandırmakla elinize ne geciyor üstat

nudalya

Üye
teşekkürler

Potut

Üye
Nokia 2330 için bir öneriniz var mı? Telefeon açıkken nokia 2330 da video kaydı yapmıyor. izin yok yazısı çıkıyor.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
ses kayıt uygulamalarının çğunda kendi zil sesleri içerir sis açıp zil seslerini silin tekrar toplayın uygulama çalışma esnasında kendi sesinini bulamayacağı için ses çıkmaycaktır. tabi zil sesi çıkartığınızda uygulama unsigned olacaktır çözümü gene hack olacaktır.

Üst Alt