N8 için 111.40.805 Sürümü Navifirm'de!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
komando04

komando04

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]yeni web tarayıcı var bildiğim kadarı ile[/SIZE][/COLOR]

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bilgilendirme için teşekkürler

ANIL

ANIL

Admin
7.4.2.6 eski sürüm olduğu yazılmış dailyde...

hizan

hizan

Üye
henüz naviye düşmedi.

emreli01

emreli01

Üye
fazla bir yenilik yok en önemli yenilik microsoft apps widget uygulama falan geliyor benim gördüğüm kadarıyla..
ne yani yeni yazılımda bi widgetmi var :kop: dolby yeni mp3 player yeni tarayıcı felan nerde hacı :D

MaxipmaN

Üye
çıkarsınlar artık su kasma kalkar belki

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Navide yok.. :(

realplayer2

realplayer2

Üye
bence o testerler içindi indirip kuranlar nokiaya ilham verecek belle ilk gelirkende aynısı olmuştu arkadaşlar hatırlayın:)

hidayet02

hidayet02

Üye
Teşekkürler Bilgi İçin:)

hizan

hizan

Üye
111.040.0904 yazılımının alt sürümü 0904 ile 0805 arasında pek fark yok sadece tarayıcı farklı o kadar 0904 daha iyi şu an ben kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
komando04

komando04

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]güncelleme baya gecikti neden acaba nokiada durumlar baya kötü anlaşılan[/SIZE][/COLOR]

rapchi55

Üye
yüklemeye değmezse orjinale düşünce e7 ye yükliyim zaten telefona amerikanın güncellemeleri geliyo türkçe yok. iyi ki yurt dışından aldım. ama gelsin güncelleme de akrabam var telefoncu ona yükletiyim türkçeyle beraber

bi dene eğer yüklemeye değerse bilgi ver bende yükleyim e7'me :)

MaxipmaN

Üye
orjinal olarak karşımıza çıkar mı bu?

SilentOne

SilentOne

Üye
çıkıcakta son güncelleme olacak oda cfw gibi olacak yani değişen birşey yok nokia gerçekten çok kotu gunler geçiriyor su nokia olsamda durumu gorsem neler planlanıyor ediyor

emreli01

emreli01

Üye
Güncelleme die dandik bişey vermesinin hiç bir anlamı yoktur : ?

ANIL

ANIL

Admin
ben bu güncellemelerin symbian için yeterli olduğunu düşünüyorum... 2.nesiller daha avantajlı portlanırsa bizde kullanırız artık...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt