N8&Htc Evo 3D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aydnzara

Üye
    Konu Sahibi
N8&Htc Evo 3D
Arkadaşlar,1 yıldır N8 kullanıyorum uygulama azlığı nedeniyle telimi satıp Htc evo 3D almayı düşünüyorum görunce hoşuma gitti nasıl alayımmı onu sizler ne öneriyorsunuz ? Ayrıca tel fazla büyük dokunmatiği çok hassas Olmayacak kullanamıyorum.Yoğun oyun Mp4 video ve nete bağlanıyorum dayanırmı bunlara,bide zahmet olmazsa biriniz desteklediği bütün oyunları yazarsa sevinirim.Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Kardeşim en iyisini yaparsın N8 telefon sayılmaz onun yanında cok süper birşey haci oo gözlüksüz 3d oyun oynıyorsun oo daha zevklı andrıod işletim sistemi var uygulama cok

sonerrap

sonerrap

Üye
lg optimus 3d daha iyi bi tercih olur bence ama senin kafanda htc var . illa 3d olcaksa lg optimus 3d al 3d olması önemli değilse hts sensation al derim

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Kardeş 3d varken neden düzü secesinki?

sonerrap

sonerrap

Üye
3d henüz yeni bi teknolji 3d video resim video ceksen pcde oynatamazsın 3d bi televizyon lazım ayrıca 3dnin gözleri oldukca yordugunu söylüyorlar. 3d bence şuan için secilmez daha gelişmesi gereken bi teknoloji

capadent

Üye
Kardeşim en iyisini yaparsın N8 telefon sayılmaz onun yanında cok süper birşey haci oo gözlüksüz 3d oyun oynıyorsun oo daha zevklı andrıod işletim sistemi var uygulama cok
n8 telefon sayılmaz mı?nedir o zaman?söyle de bilelim.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Yok kardeşim eline aldıysan teleofnu görürsün cok hoş 3d oyun oynamak daha zevklı

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
LG'nin Android arayüzü berbat.Sırf yonga seti için LG'ye para verilmez.

• Beğen
Tepkiler: hunkar159
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Evo 3d'nin fiyatı şu aralar çok ucuzladı 1200 Tl civarında.O fiyata en uygun telefon o diyebilirim.Çift Çekirdek işlemci uzun süre götürür seni.

gokaycan

Üye
Evo 3d'nin fiyatı şu aralar çok ucuzladı 1200 Tl civarında.O fiyata en uygun telefon o diyebilirim.Çift Çekirdek işlemci uzun süre götürür seni.

yurtdışı fiyatı hakkında bilgin var mı ?

iihhssaann11

iihhssaann11

Üye
htc kral telefon uygulama olarakda android market daha iyi. Uygulama önemsiz deseydin lumia 900ü bekle derdim :D

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Bencede 3D şimdilik erken bir teknoloji ama birde şu yandan bakın telefon çift çekirdekki hızlı ekranı büyük iyi bir telefon ve 3D si sadece bir alternatif istersen hep 2D kullan. Bence 3D mantıklı alıcaksan 3D al. Alternatif 3D teknolojin olur :)

aydnzara

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize teşekkürler Kamerasıyla fazla işim yok tarayıcısı ve oyun oynamak istiyorum şarjı az gidiyormuş,bide symbian hariç başka işletim sis. Kullanmadım daha biraz telin karışık olmasından çekiniyorum

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Kardeşim sen nerde yaşıyorsun oralarda Media market filan varsa git ikisinide dene gör Htc cok hoşuna gidecek tabi 3dsi olan :D

aydnzara

Üye
    Konu Sahibi
Ben ilçede kalıyorum,burda media market yok normal alış-veriş marketi var:D 2 aya kalmaz alıcam o teli çünkü fazla kötü yorum yapan olmadı!

SilentOne

SilentOne

Üye
htc 3d iyi ya htcnin şarjı uzun giden telefonlarından biri

sek07

Üye
arkadaşlar bende lg optimus 3D almayı düşünüyorum 2.eli ne kdardır bende n8 var ne kadar eklesem üstüne alabilirim tahminen :)

jimmy-hopkins

jimmy-hopkins

Üye
htc evo 3d kullanıcısı olarak kullanıyorum lg 3d den iyi ama neye göre 3d arkadaşların dediği gibi çok çok yeni bir teknoloji markette bile bi tane 3d oyun var onada oyun denirse
htc evo 3d yi 3d olarak düşünüyosan alma gerçekten güzel fotoğraflar çekmekte ancak göz yoruyo oyun oynarkende 10 dk dan sonra 3dd yi kapatmayan varsa helal olsun ben kapatıyorum şahsen ve son olarak ram bakımından al ayrıca gtc farkı nı hiç bir zaman unutma ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...