N8&Htc Evo 3D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aydnzara

Üye
    Konu Sahibi
N8&Htc Evo 3D
Arkadaşlar,1 yıldır N8 kullanıyorum uygulama azlığı nedeniyle telimi satıp Htc evo 3D almayı düşünüyorum görunce hoşuma gitti nasıl alayımmı onu sizler ne öneriyorsunuz ? Ayrıca tel fazla büyük dokunmatiği çok hassas Olmayacak kullanamıyorum.Yoğun oyun Mp4 video ve nete bağlanıyorum dayanırmı bunlara,bide zahmet olmazsa biriniz desteklediği bütün oyunları yazarsa sevinirim.Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

tahsin50

tahsin50

Üye
desteklediği butun oyunları yazarsak buraya sığmaz:) bende evo 3d ve galaxy note var note kaba demezsen note daha güsel ama n8 de kullandım sana şukadar söyleyebilirim htc evo 3d nin yanında n8 pc yanında televizyon atarisi gibi gelir insana yani bir pay biçicek olursak bence%90 htc ise %10 n8 dir

aydnzara

Üye
    Konu Sahibi
Oyun çok olması iyiymiş galaxy note çok kaba yaramaz peki bu rom varmış o nedir oyun yüklerken nasıl kolay mı yükleniyor apk dosyası detaylı anlatırsan sevinirim :)

aydnzara

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu yanlış yeremi açtık,kimse yardım etmiyor Tahsin50 hariç!

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
HTC Evo 3D henüz denemedim ama telefonda 3D yeni bi teknoloji ve gelişmeye ihtiyacı var diye düşünüyorum. N8 al biraz idarelik, sonra yeni telefon alırsın. :)

aydnzara

Üye
    Konu Sahibi
zaten N8 kullanıyorum oyun ve uygulama azlığından yakınıyorum:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...