N8 gunışıgında arama geldiğinde ekranın gelmemesi

Sponsorlu Bağlantılar

cd99

Üye
    Konu Sahibi
N8 gunışıgında arama geldiğinde ekranın gelmemesi
bende yeni n8 alarak aranıza katıldım ve nsu programı ıle guncelleme yaptım fakat benım soyle bır sorunum var gunes ısıgında arama geldımı veya ben arama yaptıgım zaman ekran gelmıyor tuş kılıdını acınca gelıyor yada yanı gun ısıgına tutuyorum gelmıyo kendı golgeme tutuyorum gelıyo bu donanımsal bır sorunmudur ınternette aramadıgım yer kalmadı bulamadın kımi ıpuclarını kapa demıs kımı sımkartı sök tak demıs hardformat attım gene aynı lutfen yardımcı olun sımdıden tesekkurler

blackbird48

blackbird48

Üye
güç tasarruf kapat sadece o mqanyak güç tasarrufu tüm özllikleri kısıtlıo ve cihazı rezil edio

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Yakınlık sensöründe sorun olabilir..

cd99

Üye
    Konu Sahibi
yakınlık sensoru calısıyo bunu herzaman yapmıyo yani soyle dıyeyım arama yaptım dıyelım arama halındeyken kulagımdan ayırıp gunese tutuyorum telefonun ısık sensorunu ekran gelmıyor golgeye getırıyorum hemen gelıyor bunun sebebını ogrenmek ıstıyorum guc tasarrufunu nerden kapatıyorum

TheORCUN

TheORCUN

Üye
ışık sensörü ışık altında telefonun ekran parlaklığını sonuna kadar açar...

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
Kardeşim aynı sorun bendede vardı tek yolu ışık sensörünü ayarlardan sonuna kadar açman şu an gayet güzel

ışıklı ortamlarda ekran parlaklığını sonuna kadar açıyor karanlık ortamda ise kısıyor benim hoşuma gitti

Bataryayıda pek etkilemiyor bu benim şahsi görüşüm....

blackbird48

blackbird48

Üye
yakınlık sensoru calısıyo bunu herzaman yapmıyo yani soyle dıyeyım arama yaptım dıyelım arama halındeyken kulagımdan ayırıp gunese tutuyorum telefonun ısık sensorunu ekran gelmıyor golgeye getırıyorum hemen gelıyor bunun sebebını ogrenmek ıstıyorum guc tasarrufunu nerden kapatıyorum
ana ekranda batarya göstergesinin olduğu yere dokun ( dikkat 5800daki gibi basmatik değil :ehe dokunmatik) dokunduktan sonra bi sembol çıkar o sembolde sağ tarafta batarya resmi oraya dokun güç tasarruf modu orda ordan kapatım açabilirsin

cd99

Üye
    Konu Sahibi
cevaplar için tesekkur edıyorum ama bunlar benım sorunumun cevabı degıl yukarıdada anlattıgım gıbı bu sorun sadece gunes ısıgında arada bır oluyor bına ıcınde kesınlıkle olmuyor aksam olmuyor sadece gunduz gunısıgında tus kılıdını acınca gelıyor

freelion

Üye
Slm arkadaşlar; bende de aynı sorun vardı nokia müşteri hizmetlerini aradım, bana verilen cevap, n8 lerde şuan için bu böyle yapılabilecek bir şey yok dediler. Gölgede konuşmamı istediler. bunu yetkililere bildirmelerini istedim.

cd99

Üye
    Konu Sahibi
yani suanda bunun ıcın yapılacak bırsey yok acaba bu sorun sadece bendemi yoksa genel bır sorunmu

serrrkan5561

serrrkan5561

Üye
bendede aynı valla arkadaşlar galiba herkeste aynısı oluyor BASKANCIHAN nedıyorsun bu konuda kardes :)

skyhanb

skyhanb

Üye
Kardeş valla bendede var ben sadece bende var sanıyodum ya işte su nokianın bazı sacmalıkları hosuma gitmiyo....
,

cd99

Üye
    Konu Sahibi
bi cözümü varmı acaba bırılerı yardımcı olsa

serrrkan5561

serrrkan5561

Üye
evt cevap lütfen !

high45

high45

Üye
Bende de aynısı oluyor ve bu problem çok canımı sıkıyor. 1000 TL para veriyorsun ve rezalete bak nasıl iş bu kardeşim. Mesela arama geliyor ekranda, ekran koruyucu saat varken o bile kayboluyor ne zaman tuş kilidini açıyorum o zaman aramayı yanıtlayabiliyorum. Arama esnasında da aynı.

cd99

Üye
    Konu Sahibi
heralde bu konuyla ılgılı cozum yok

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
Kardeşim aynı sorun bendede vardı tek yolu ışık sensörünü ayarlardan sonuna kadar açman şu an gayet güzel

ışıklı ortamlarda ekran parlaklığını sonuna kadar açıyor karanlık ortamda ise kısıyor benim hoşuma gitti

Bataryayıda pek etkilemiyor bu benim şahsi görüşüm....

ben kendi çözümümü yazdım ama deneyen yok sanırım:ah

bi deneyip sonucu yazın lütfen...
:megafon:

cd99

Üye
    Konu Sahibi
bızım sorunumuz ısıklı ortamda ekranı gormemek degılkı gun ısıgında sorun ısıklı ortamda degıl bunu sureklı yapmıyor zaten arada bır yapıyor zaten

ЯReiS

ЯReiS

Üye
bu sorun genel herkeste var ben bu konuyu bir rus forumundada takip ediyorum cozum yok yeni geuncellemeden umit ediliyor..

safisa

safisa

Üye
arkadaşlar lanet olası sorun bendede var.ilk başta ekranda şeffaf koruma vardı ondandır dedim çıkardım iyi oldu gibi sonra yine aynı.bu gün kvk ya gittim daha ilk kez böyle bi sorun duyuyoruz dediler.güneş altında ekran gidiyor ve tuş kilidi ile açmak zorunda kalıyoruz.acaba tuş kilidini otomatikten çıkarsak düzelirmi yeni aklıma geldi bak:)

----------Eklendi @ 23:38:06 ---------- Yazıldı @ 23:33:16 ----------

tuş kilidini kapatamıyoruzda süresini uzatmayı deniyeceğim bakalım hala yapacakmı.bide şöyle bi durumda oluyor aramayı kapatıyorum ekran 3-5sn kararıyor bu bazen oluyor.can sıkıcı birşey o kadar para ver böyle saçma sapan sorunlarla uğraş

Üst Alt