N8 güncelleştirme geldi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nosferattu

Üye
    Konu Sahibi
N8 güncelleştirme geldi...
telden yazılım güncelleştirmelerine bakın arkadaşlar orada çıktı bir güncelleme hayırlı olsun...

----------Eklendi @ 05:28:40 ---------- Yazıldı @ 05:22:12 ----------

java uptade oldu ve performans arttı servis pack güncellemesi geldi n8 e arkadaşlar...

baylaf42

baylaf42

Üye
hiç bir güncelleme çıkmıyor kardeş

romanos

romanos

Üye
guncelleme yok

vsamanci

vsamanci

Üye
ya bu n8 icin 25.07 cikmadi dimi servis pack 1 yukledim ama digeri gelmedi dimi arkadaslar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
059b954 e gelmedi mesela..

xparissx

xparissx

Üye
ewet simdi yukledim

akinorta

Üye
şuan çıkan sadece symbian anna service pack. 25.07 henüz yok

nosferattu

Üye
    Konu Sahibi
evet 25.007 daha yok bu başka bir güncelleme arkadaşlar...

koyeserli1907

koyeserli1907

Üye
evet güncelleme geldi,güncelliyorum şuan

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
her telefona gelmedi. Ben de yükledim. Biraz değişiklik var sanki

TheMadness

TheMadness

Üye
Belle qt sorununu çözdük. Artık belle zamanı :oke:

akinorta

Üye
qt sorunu çözülmedi bu güncelleme ile. ne çözüldü bilmiyorum bununla ama qt sorunu 25.07 ile çözülecek.

wessy34

Üye
Selam arkadaşlar anna güncellemesini yaptığım günden beri ovi magazada bazı uygulamalar yüklenmez oldu. Mesela nokia panorama uygulamasını bir türlü yükleyemedim. İndirme başarılı fakat yükleme aşamasına geldiği zaman "yüklenemedi" uyarısı alıyorum ve ovi magazada uygulama karşısında yükleme hatası seklinde uyarı görünüyor. Youtube downloader uygulamasındada durum aynı. Bu sorunu birtek benmi yaşıyorum dogrusu merak ediyorum.

m542tf

m542tf

Üye
Selam arkadaşlar anna güncellemesini yaptığım günden beri ovi magazada bazı uygulamalar yüklenmez oldu. Mesela nokia panorama uygulamasını bir türlü yükleyemedim. İndirme başarılı fakat yükleme aşamasına geldiği zaman "yüklenemedi" uyarısı alıyorum ve ovi magazada uygulama karşısında yükleme hatası seklinde uyarı görünüyor. Youtube downloader uygulamasındada durum aynı. Bu sorunu birtek benmi yaşıyorum dogrusu merak ediyorum.
Qt sorunları işte güncelleme ile düzelir yada öyle diyorlar v25.007 gelince bide oviden yükleyemediğiniz uygulamaları forumdan indirip denermisiniz

SilentOne

SilentOne

Üye
v25 te qt sorunları çözüldü çokta iyi oldu

rafet383838

rafet383838

Üye
symbian anna service pack guncellemesı ne ıse yarıyo hocam aceba bılen varmı ?

ozelbaris

ozelbaris

Üye
N8'im mesaj gelince kapanıyordu. Service Pack ile düzeldi. Yani bazı cihazlara yaradı.

erollcelik

erollcelik

Üye
bu güncelleme ile internet tarayıcı ve java sürümü yükseltilmiş ve ayrıca telefon daha stabil olmuş.

nosferattu

Üye
    Konu Sahibi
evet tel stabil olmuş buda güzel şimdi öteki güncelleyi bekliyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt