N8 - Fotoğraf Örnekleri

Konu Sahibi
N8 - Fotoğraf Örnekleri

Tepkiler: Trackmania ve ozggurr
@Lizard King linki koyamamissin beyler gerek yok ornege otofoks 12 mp daha ne istiorsunuz harika cekiyor bildgin dijital foto. makinesi..

TheORCUN

Üye
Tozları bile net çekmiş şuna bak Bnm telefonum işte yaa ^^

sh0ck

Üye

Tam hali için üstüne tıklayınız..

Herkes çektiği fotoğrafları örnek olacak şekilde koyarsa çok daha iyi olur karar verecekler açısından..

+ Çözünürlüğüde değiştirmeyelim, Orjinal olarak yükleyelimki, daha gerçekçi olsun.

Kamerasının kalitesi kesinlikle tartışılmaz..

Edit:
Buda Makro Çekim Örneği olsun: Resimdeki Temiz 5730 XM Satılıktır bu arada :P ( Faturalı, 1 yıl 2 ay Garantili.. ) İletişime geçebiliriniz..

n8 in kamaresı hayatta tartışılmaz

Kamera konusunda N8'in üstüne tanımam. profesyonel fotoğraf makinası gibi çekiyor

En baştaki resimlerin neden boyutları düşükki
bu galiba 12 mp ile çekilmiş

TheORCUN

Üye
Benden de 10 puntoyla yazılmış bir testin netliği gelsin

Uploaded with

Bir de manzara

Uploaded with

--------------- Ekleme ---------------

Bir de soruyu çözemedim ya Yardımcı olur musunuz Dersane hoacsına soracağım yarın

sh0ck

Üye
--------------- Ekleme ---------------

Bir de soruyu çözemedim ya Yardımcı olur musunuz Dersane hoacsına soracağım yarın

Cevap Bursa kardeş . Kışla orada cins isimdir.. Topluluk ismi olarak kullanılmamıştır..

TheORCUN

Üye
Cevap Bursa kardeş . Kışla orada cins isimdir.. Topluluk ismi olarak kullanılmamıştır..
Peki Sınıf? Kışladan farkı yok Sınıf derken içindekilerden bahsediyo, yan,i topluluk; ki kışla da öyle :S

suat1111

Üye
the orçun resim deki kedi seninmi ya çok tatlı

AYNEN KATILIYORUM N8 KAMERASINI İNCELİYORUM KESİNLİLE TARTIŞILMAZ .
BU ARADA N8 GİBİ BAŞKA ÇEKEN TELEFON VARMI ACEP RECEP.

SPLNTR

Üye
ben de en yakın zamanda paylaşacağım bu arada konuyu açan arkadaşımızın araba kendi yapımı galiba (yani maket) ben de gelişi güzel yaptıydım onu çeker koyarım bunun kadar güzel değil benim ferrari bakalım nasıl çıkacak...

suat1111

Üye
parayı bulan adam yeğenim emir

akibet2

Üye

Uploaded with

Uploaded with

suat1111

Üye

2 ciresim bozukmu biraz