mraz
Üye
-
Konu Sahibi
-
http://www.maxicep.com/symbian-3-de...ayi-kurtarma-n8-__resimli-anlatim-441267.html
birde burdaki konuyu incelermisiniz...önemli olan kısım arkadaşın da bahsettiği varıant dosyalarıdır..ben bu dosyalarla kaç defa flash attım bütün programlar sorunsuz çalışmakta...
kardeşim o zaman başka bir laptop yada masaüstü bulup telefonu da tamamen temizleyip yani hafıza-ve memory ondan sonra flash işlemini yapıoruz...
Saolasınbiliyorum senin konun olduğunu kardeşim de belki diorum kıyısından köşesinden ucundan bucağından faydamız dokanabilir diye diorum...yoksa senin bilgin ve tecrübenden şüphem yok
SORUN ÇÖZÜLDÜ..TheORCUN arkadaşa teşekkürler.Dediği gibi FLASH işlemini farklı bir laptopta yaptım ve en sonunda ovi suitten telefonun eski güncellemelerini yükledim.Benim bilgisayarda AVG antivirüs prosu yüklü ve phoenix i yüklediğim sırada bir iki yerde hata verdi fakat yüklendi.(galiba antivirüs propramım phoenix e gerekli birkaç dosyanın yüklenmesine engel oldu ve bu da telefonu güncellemedeki problem olarak karşıma çıktı.).Flash sonrası güncellemede sorun yaşamak istemeyen arkadaşlara tavsiyem PHOENIX i farklı bir bilgisayara yükleyin ve Flash işlemini yapın.Daha sonra Ovi suit yüklü başka bir bilgisayardan güncellemelerinizi yapın.Ayrıca PHOENIX i yüklerken (antivirüs programları ndan dolayı hata alabilirsiniz) hata vermemeli bundan dolayı antivirüsü devre dışı bırakırsanız sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum.
Yardımcı olan arkadaşlara özellikle TheORCUN arkadasa tekrar teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?