Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N8 Ekranı Çizilmez ekranmı...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
murat_ozekin
Üye
Konu Sahibi
N8 Ekranı Çizilmez ekranmı...
arkadaşlar n8 in ekranı çiziliyormu bi kaç kişiden çizilmez ekran die duydum doğrumudur bilgisi olan varmı...
4PuNiSHeR
Üye
Çizilmeye karşı oldukça dayanıklı ekran çizilmez değil.
synergy11
Üye
çizilmeye dayanıklı ben bi köşesini ahantarla çizmeye kalktım çizilmedi ama cebinde taşırken çizmeyi başarabilen insanlarda var
tuzluca76
Üye
Çizilmeye Dayanıklı Ama Kırılmaya Değil Sakın Çizmeye Çalışmak İçin Yere Atmaya Kalkma Ekran Tuzla Buz Olu Gider.
Ya saçmalamayın da deli gibi çiziliyo demir olan yerlere koymayn ekran üstü
s3rseri
Üye
C7 ve N8 çizilmeye dayanıklı ekranlardır ama sen istedikten sonra hertürlü çizersin...
ultrayer6
Üye
ateş etsek bişey olur mu
Anußis
Üye
şuana kadar bi x6 bide n8i çizemedim aynı cepte c3 ile n8i koyuyorum ne arka kasada nede camda tek bi cizik bile yok telefonu fısfıslı karbon bezle silsem telefoncuya versem 1 haftalık gibi gözükür.
ascada
Üye
en iyisi bi ekran koruyucu tak kardeş sen.her ihtimale karşı ben taktım.
murat_ozekin
Üye
Konu Sahibi
ekran koruyucu taktım 1 ayda simsiyah oldu koruyucu band hassasiyetide azaltıyor ekran koruyucu o yüzden artık kullanmıyorum dostum..saol yinede
FastBreaker
Üye
benimki çizildi bile sakın çizilmez diyip göz ardı etme benim nasıl çizildi anlamadım ..
gokturk_prensi
Üye
Sen koruyucu kullan tırnağm çk kçk bir çzk attı N8e
Starsley
Çizilmeye Dayanıklı.. Çizilmez Değil..
uribaju
Üye
n8 ve c7 gorilla glass yani çizilmeye karşı oldukça dayanıklı camlardır ama parçalayacak kadar kuvvete de dayanacagını sanmıyorum..sen en iyisi kılıfını al için rahat etsin
Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
Çizilmez değil Çizilmekere karşı dayanıklı ama sen ekran koruyucu jiletin alıp yapıştırırsan çizilmelere karşı daha dayanıklı olur içinde rahat eder
çizilmez felan hikaye ben özenerek kullandığım halde bi iki çizilmez ekran çizmiştim. en ufak bir çizik bile takıntı yapıyor bana bide. en iyisi ekran filmi