borasezer
Üye
-
Konu Sahibi
-
sen hala burdamısınekleme yaptığın açıklama olayı bitirmiş yaa
nokianın geleneksel kültürüdür bu symbian kasmazsa kompleks yapar depresyona girer telefonN8, E7, 5800 , 5530 , 5230 Elimden geçen Nokia akıllı telefonları..
Hepsinin ortak bir sorunu var, telefonlar bariz geç tepki veriyor. Nedense Nokia bunun üzerine hiç gitmiyor. Şu Symbian'i dokunmatik telefonlar için doğru düzgün bir uyarlayamadılar gitti.
evet sana katılıyorum iphone parasını sonuna kadar hakediyor ha gerçi türkiyede hakkaten kazık fiyattan satılıyor o ayrı.
Bir telefona o parayı vermem diyen bazıları iphonenin sadece bir telefon olmadığını unutuyorlar şuna medya canavarı ddsek da doru olur N8 de arkasından geliyor anna ile N8 iphone kadar olmassada adından yine baya söz ettirecek
sorularına cevap vereyimbende 4-5 sene sonra alıcam iPhone ama sana sorucaklarım var
N8'i azda olsa özlüyormusun?
iPhone'den memnunsun ama keşke n8'ide satmasaydım onuda kullansaydım diyormusun?
jb olayını biliyormusun telefona uyguladınmı bana kısaca anlatırmısın bizim sertifika yada hack olayının bi benzerimi neler gerekli azıcık bahsedersen sevinirim
türkiyedenmi aldın smfree demişsin
şunu çok merak ediyorum biraz garip kaçabilir ama bu benim için çok önemli ve biliyorum bu konuda hassas olan çok kişi var
n8'de ekranın kenarlarındaki kasa birleşim yerine ve bilirsin işte arka tarafında falan toz kaçacak aralıklar var ve tozlar sıkıştımmı çıkmıyor insanı sinir ediyor kötü bir görüntüsü var iPhone böyle toz kaçacak boşluklar varmı yada toz sıkıştımmı çıkmayacak sinir bozucu üretim boşlukları?
----------Eklendi @ 22:56:13 ---------- Yazıldı @ 22:54:50 ----------
nokianın geleneksel kültürüdür bu symbian kasmazsa kompleks yapar depresyona girer telefon
aynen haa dikkatimi çekti normal nokia telefonlar hız canavarı gibi takır takır sıfır sorun çalışıyorlar
bu hataların tamamı akıllı telefonlarda oluyor
ama olsun ben sorunlarıyla bile seviyorum N8'imi
----------Eklendi @ 22:57:24 ---------- Yazıldı @ 22:56:13 ----------
yeniden çocuk olmak...
----------Eklendi @ 23:01:14 ---------- Yazıldı @ 22:57:24 ----------
georgia fontumla ilk esaslı mesajımı buraya yazdım vatana millete hayırlı uğurlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?