N8 e Spb Shell yükleyince donup kalıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
N8 e Spb Shell yükleyince donup kalıyor
arkadaşlar sitedeki arkadaşlar nasıl yüklüyor bilmiyorum fakat ben 2 kere denedim çok istememe rağmen 2sinde de açılıp kapanıyor donup kalıyor yükleniyor diyor falan derken zar zor silebildim düzeldi.bu proramdan başka yükleyen arkadaşlar varsa benimle paylaşsınlar.saygılar.

iatis

iatis

Üye
bende de oldu.zor bela sildim,ayrıca kral fm 'de cepte donma ve resetlere sebeb oluyor.bu prograamı da sildikten sonra reset ve donmalardan kurtuldum.Telefonun hızı da arttı.

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Bu adamlar nasıl kullanıyor bunu anlamadım ya

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Bende de sorun çıkmadı? Sorunu tam olarak açıkca nerede ne olduğunu yazar mısın yardımcı olmaya çalışayım...

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi arkadaşım bak atıyorum N8 e yükle diyorum buraya kadar güzel yüklüyor sonra açılıp açılıp kapanıyor donuyor.Tescille diye bişey görünmek üzereyken yükleniyor yazısı çıkıyor bi türlü olmadı anlayacağın.Zar zor uygulama yöneticisinden 2 saate kaldırabildim.

SPLNTR

SPLNTR

Üye
arkadaşım aynı sorun 1 ay önce falan başıma gelmişti ovi üzerinden indirdiğim bir program sonrası telefon açıldığında direk yükleniyorda takılıyodu 2 saat uğraştım (baya korkmuştum ) neyse sonunda silebildim bence bu sertifikadan kaynaklanan bi durumdu ama kesin bi bilgim yok sonrasında zaten spb nin bir sürü sürümü var öncekinden farklı bi sürümün kurdum ve tescilledim sorun yok artık

polluxea♪

polluxea♪

Üye
wala ben yükledm simdi gayet güzel bi program hc bi sorun olmadı..deneme sürümü ama 15 günlük...15 günde bi kaldrp kurmayı düşünyorummm :d::ehe

----------Eklendi @ 15:47:01 ---------- Yazıldı @ 15:32:51 ----------

bu program kadar güzel bşy olamaz yaaa nokia telefonu bu programla satsa wala daha cook satarrr

serinaga

serinaga

Üye
arkadaşım aynı sorun 1 ay önce falan başıma gelmişti ovi üzerinden indirdiğim bir program sonrası telefon açıldığında direk yükleniyorda takılıyodu 2 saat uğraştım (baya korkmuştum ) neyse sonunda silebildim bence bu sertifikadan kaynaklanan bi durumdu ama kesin bi bilgim yok sonrasında zaten spb nin bir sürü sürümü var öncekinden farklı bi sürümün kurdum ve tescilledim sorun yok artık

Eğer tescilledin ise, ovi mağazaya gir ve SPB Shell'in son versiyonu yükle, yine tescilli kalacaktır :evet: , ben öyle yaptım 5-6 aydır kullanıyorum sorun yok.

----------Eklendi @ 16:07:55 ---------- Yazıldı @ 16:01:25 ----------

Şimdi arkadaşım bak atıyorum N8 e yükle diyorum buraya kadar güzel yüklüyor sonra açılıp açılıp kapanıyor donuyor.Tescille diye bişey görünmek üzereyken yükleniyor yazısı çıkıyor bi türlü olmadı anlayacağın.Zar zor uygulama yöneticisinden 2 saate kaldırabildim.

Bence başka bir yazılım ile çakışıyor, tüm uygulamaları kapatıp yeniden dene, eminim olacaktır. Hatta az önce de dediğim gibi, forum'da eski versiyonlar ve tescil kodları da var, yükleyip tescille. Daha sonra sil proğramı ve Ovi mağazadan son versiyonu indir ve yükle, tekrar tescilli olduğunu göreceksin ...

WebStyle

WebStyle

Üye
Ovi mağaza'dan indirip bende yükledim az önce gayet sağlıklı çalışıyor. Arkadaşın da dediği gibi 15 günlük bir deneme sürümü var. 15 gün kullandıktan sonra geriye döneriz artık..

Maxxi-co-roy

Maxxi-co-roy

Kapalı Hesap
ben kullanıyorum gayet başarılı program, tescil olayınıda verecegım kodlardan bıtanesını gırdım ve sorun cıkmadı ...

SPB Mobile Shell
SBP 3.5.5 (349)
tescil kodları:
8C5R-VVAO-8SLB
8C5Y-A8JW-QVNC
8C5K-EQ8E-CVET

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt