N8 e-posta sorunu acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jakuza88

Üye
    Konu Sahibi
N8 e-posta sorunu acil yardım
Yaklaşık bir ay önce n8 aldım.fakat aldıgım günden beri telin orjinal eposta uygulamasını kullanamadım hata veriyo her girişimde.servis suan kullanılamaz daha sonra deneyiniz gibi bi hata.bi fikri olan varsa paylasırsa sevinirim.teşekkürler

seat76

Üye
Gelen kutunuzdaki mailleri azaltin yada yeni bir klasor olusturarak oraya tasiyin. Daha sonra sorunsuz mail ayarlarinizi yapabilirsiniz. Tecrube ile sabittir.

jakuza88

Üye
    Konu Sahibi
önerin icin tesekkür ederim fakat ben hic kuramadım telden ayarları olmuyo.demek istedigin acaba pcdenmi mailleri azaltıp telden kurmakmı?

--------------- Ekleme ---------------

cok saol işe yaradı.

balkonkusu

balkonkusu

Üye
o bana da olmuştu teli kağatığ açınca ve pcden e-postama bakarak tüm iletilerimi silince bağlandı :)

seat76

Üye
Maillerinizi silmenize gerek yok. Yeni bir dosya acarak mailleriniz oraya tasiyin ve sonra yine deneyin. Ayrica hangi mail uzantisini kurmak istiyorsunuz. Hotmail ise sadece e-mailinizi ve sifrenizi yazmaniz yeterli. Eger baska uzanti ise yine ayni sekilde yaparak kolayca baglanmaniz lazim. Telefonda e-postaya girin yeniye tiklayin,daha sonra baslat deyin ve hangi uzantiyi kuracaksaniz secimi yapip devam edin,

Uruloki

Uruloki

Üye
ben telefonu geri yükledim şimdi normal açamıyorum bile hotmail mi açcam uygulama şu an kullanılamaz diyor sinir oluyorum daha önce yapmıyordumda şimdi ne iş bu arada hiç e posta kutum yok telde

winston055

Üye
arkadaslar benım sorunum da diğer e-mail posta kurmak istiyorum çalıştıgım şirkete ait bilgisayarda outlook da sorunsuz calısıyor ama telefona kuruyorum hersey normal ama ne gönderme yapıyor nede mail alıyor ne yapmam lazım anlamadım

hastali

Üye
sabah maillerime grebliodum ana ekrandaki widgetten şmdi basiorum maili şfremi yaziorum posta kurulrken şöle bişi dior
Maxicep.com - N8e bişi oldu yardım FAVORİ SAĞLAYICINZA BAĞLANIP TÜM E-POSTA SERVİSLERİNİ ETKİNLEŞTİRELEMEZ ÇÜNKÜ E-POSTA SUNUCUSU İÇİN SAĞLADIĞINIZ AYARLARI KULLANARAK BAĞLANTI MÜMKÜN DEĞİL BU SERVİSİ KULLANMADAN POSTA KUTUSU KURMAK İÇİMN İLERİ ÇĞESİNİ SEÇİN DAHA SONRA POSTA KUTUSU AYARLARINI AYARLAYARAKTA SUNUCUYA BAĞLANMAYI DENYEBİLİRSİNİZ dio bu ne şimdi anlamadım ilkdefa çıktı!!!

polizeis

Üye
arkadaşar bende e posta alıyorum ama internet olmadığı için kontörümden alıyo hergün 50 krş nasıl kapatabilirim bunu acil yardım ?

Utku

Utku

Üye
arkadaşar bende e posta alıyorum ama internet olmadığı için kontörümden alıyo hergün 50 krş nasıl kapatabilirim bunu acil yardım ?
e posta güncelleştirmesini el ile seçeneğine getir

polizeis

Üye
bulamadım kardeş nerden yapılıyo el ile güncelleştir.. ?

sessizsrn

Üye
Arkadaslar n8' imden sirket maillerini kuruyorum mail alıp göndermede sorun yasamıyorum fakat gönderdiğim mailleri kaydetmiyor bunu nasıl yapabilirim.....

şimdiden tşkler

serkanet

Üye
menü ayarlara girin orda settings wizard war e posta ayarlarınızı ordan yapın yoksa mail for exchange ile uğraşırsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt