Symbian^3 Orjinal E-mail Uygulaması Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

ShadesOfBLUE

ShadesOfBLUE

Üye
    Konu Sahibi
Symbian^3 Orjinal E-mail Uygulaması Sorunu
Arkadaşlar problemi çözemedim bir türlü, yardımcı olacağınızı umuyorum.Sürekli olarak aktif e-mail kullanıyorum.Yanlışlıkla posta kutusunu sildim. Yeni posta kutusuna tıkladığımda "Kurulum için hazırlanıyor" uyarısı ve ardından "Posta servisi sunucusuna erişilemiyor" diye bir hata alıyorum. Destek çekildi demeyin farkındayım da ben posta kutusunu silmeden önce sunucuya gayet net ulaşabilen bir uygulama niye sunucuya ulaşmasın, bazı farklı uygulamalarda orjinal uygulamayı kullanıyor ki, e-posta kutusunda hesabınızı tanımlayın diye uyarı veriyor. Şimdi ne yapmalıyım ? Destek çekildi ondan demeyin, 10 dakika öncesine kadarda destek yoktu ama kullanıyordum, uygulama da güncel herhangi bir problem yok sanırım.Bu sunucuya nasıl erişicem ?

asigsasi

asigsasi

Üye
birden fazla e posta adresine giriş yaparsan bu hatayı alırsın ram kaldırmaz hatta bazen telefon donar kalır

ShadesOfBLUE

ShadesOfBLUE

Üye
    Konu Sahibi
birden fazla e posta adresine giriş yaparsan bu hatayı alırsın ram kaldırmaz hatta bazen telefon donar kalır
yok İsa abi tek adrese erişemyorum, bütün herşey tek hotmail'imde, bu arada moderatörlük hayırlı olsun :) deneme falan yakında kalkar bence, kalksın bence hakediyorsun :)

asigsasi

asigsasi

Üye
yok İsa abi tek adrese erişemyorum, bütün herşey tek hotmail'imde, bu arada moderatörlük hayırlı olsun :) deneme falan yakında kalkar bence, kalksın bence hakediyorsun :)
önce teşekkürler :) zaten tek hesaba bağlanması veya fazla hesaba bağlanması değil birden fazla e posta açtığın zaman yine hata verir yazılım güncellemeler de e posta ve ajanda güncellemesi varmı

ShadesOfBLUE

ShadesOfBLUE

Üye
    Konu Sahibi
önce teşekkürler :) zaten tek hesaba bağlanması veya fazla hesaba bağlanması değil birden fazla e posta açtığın zaman yine hata verir yazılım güncellemeler de e posta ve ajanda güncellemesi varmı
yok abi, ilk mesajdada yazdım güncel uygulama diye, güncelleme falan yok yani,silmez olaydım çalışan şeyi bozduk :)

asigsasi

asigsasi

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ShadesOfBLUE
hacırüstem

hacırüstem

Üye
hotmail güvenlik seviyesi arttırma işlemi yaptıysan artık pek işe yaramıyor, hiç bir şekilde mail adresi kurulmuyor. Kurulsada şu uyarıyla karşılaşıyorsun ve mail güncellemelerini alamıyorsun, boş ekran ve uyarısı ''Giriş yapılamıyor. Yeniden deneyin.'' destek cekti dışında tahmini olarak düşündüğüm durum. Çünkü telefonum kendi has tarayıcısından giremiyor hotmail'e ama operadan gayet rahat giriyorum gel gelelim bu seferde 1. Sayfadan 2. Sayfaya geçemiyorum. Nokia resmen yıldırtarak insanları kendinden uzaklaştırmayı çok iyi başarıyorsun. Aynen devam...

Son düzenleme:
  • Beğen
ShadesOfBLUE

ShadesOfBLUE

Üye
    Konu Sahibi
ikinizede teşekkür ederim, ara ara denerim ben yine, umarım olur :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
0343434

0343434

Üye
Bende bugün denedim ve aynı hatayı aldım.Acaba Internet Radio'dan sonra Nokia'nın desteğini kestiği diğer uygulama da bu mu diye düşündürmeye başladı Nokia:angry:

akaya_can

akaya_can

Üye
bende de aynı hatayı veriyor ama var olan posta kutuları çalışıyor . Desteği kesmiş midir ki?

• Beğen
akaya_can

akaya_can

Üye
eyvallah silmem artık:)

• Beğen
ringofdie

ringofdie

Üye
çözüm çok basit endişelenmeyin e mail gibi önemli bir servisi kesemezler isterse 10 yıllık telefon olsun geçen karıştırdım aynısı bendede olmuştu sonra telefonun C sürücüsüne baktım ordaki mail doyasını sildim(benimki exchange activesync idi) sonra tekrardan posta kutusu oluşturdum bu sefer servise bağlanılamıyor gibi hata vermeden oldu :bira:

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
0343434

0343434

Üye
çözüm çok basit endişelenmeyin e mail gibi önemli bir servisi kesemezler isterse 10 yıllık telefon olsun geçen karıştırdım aynısı bendede olmuştu sonra telefonun C sürücüsüne baktım ordaki mail doyasını sildim(benimki exchange activesync idi) sonra tekrardan posta kutusu oluşturdum bu sefer servise bağlanılamıyor gibi hata vermeden oldu :bira:
Arkadaşın dediğine benzer klasör vardı ve sildim dediği gibi oldu.Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: ringofdie
ShadesOfBLUE

ShadesOfBLUE

Üye
    Konu Sahibi
Aynen oldu, çok teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: ringofdie

Üst Alt