ozggurr
Üye
yaw yapmayın etmeyin telefon symbianda zor çalışıo herkes şu sorun bu sorun bu kasıyo şu kasıyo diyo bide android yüklersek vay halimizetabi işlemci gücü arttırılırsa ayrı
senin N8'in neresi kasiyor?
yaw yapmayın etmeyin telefon symbianda zor çalışıo herkes şu sorun bu sorun bu kasıyo şu kasıyo diyo bide android yüklersek vay halimizetabi işlemci gücü arttırılırsa ayrı
yanlış anladın benimki kasıyo demedim sadece bu uygulamalara girme tarayıcı vs genel yavaşlığı yok değil ama benim dediğim hani şu sorun bu sorun die symbian ^3 destek bölümü iyice şişti demek istedim bide üzerine android kaldırmaz bu telefonsenin N8'in neresi kasiyor?
yanlış anladın benimki kasıyo demedim sadece bu uygulamalara girme tarayıcı vs genel yavaşlığı yok değil ama benim dediğim hani şu sorun bu sorun die symbian ^3 destek bölümü iyice şişti demek istedim bide üzerine android kaldırmaz bu telefon
ama kabul edelimki forumun en canlı bölümü bizde
Android bölümü yetmiyo bazılarına, gelip burayı kirletiyorlar.

ama kabul edelimki forumun en canlı bölümü bizde![]()
en hareketlisi. 
N8 Androidi kaldırırda,benim asıl merakım Android N8 i kaldırırmı?bakın mesela vodafone 945 modeli 600 mhz işlemcili ve android kullanıyo o telefon bile o işlemciyle kasmadan kaldırıyosa n8 bence hiç yok gibi kaldırır..![]()
Bana kalsa xp kuracam ...
yanlış anladın benimki kasıyo demedim sadece bu uygulamalara girme tarayıcı vs genel yavaşlığı yok değil ama benim dediğim hani şu sorun bu sorun die symbian ^3 destek bölümü iyice şişti demek istedim bide üzerine android kaldırmaz bu telefon