N8 e Android Kurulur mu?

Sponsorlu Bağlantılar

nexpow

nexpow

Üye
Merak ediyorum androidi google değilde nokia cıkarsaydı nasıl yorum yapardınız.? Google amca veriyo gazı tutabilene aşk olsun. :sopa:

valla çeske yapsaydı ve telefonlarında kullansaydı biz nokia düşmanı degiliz eger windows ile yapacagı işletim sistemi androidden iyi ise ona geçeriz

• Beğen
Tepkiler: anlay

eaagent

eaagent

Üye
Telefona yüklenir ama kasmalar meydana gelir ve android yüklüyken pek uygulama ve oyun çalıştırabileceğini sanmıyorum.

capitol01

Üye
Arkadaşlar N8'e android kurulsa ne olacak ki? telefonun kapasitesi kaldırmış olsa bile bir çok uygulamayı kullanamayacaksınız. ama yinede ben denemek istiyorum diyen arkadaşlar telefonu kaybetmeyi göze alır ve herşeyi silip yerine android kurmayı dener ama 4 x 4 lük çalışacağını hiç sanmıyorum. n8 olan arkadaşlara tavsiyem anna yerine belle yüklesinler ufak tefek onda da hatalar var ama yinede anna dan çok daha iyi bir sistem en azından daha hızlı benim gördüğüm hatası ise sistem mesajlarını tlfondan sildiğinizde tlfonun kapatıp açmadan silinmemiş olarak göstermesi normal mesajlarda o tür bir sorun yaşamıyorsunuz. sistem mesajlarını ovi suite den silerseniz yine sorun yaşamıyor ama telefondan silerken siliyor ama mesaj görünüyor taki kapatıp açıncaya kadar onun dışında herhangibir sorunu yok oyun oynatmada olsun diğer uygulamalarda olsun herhangibir sorunla karşılaşmadım isteyen arakdaşlar buradan belle yi inceleyebilirler

alp6471

Üye
arkadaslar işlemcisi haylı hayli yeter ama çoğu donanım çalışmaz drivirleri falan bulmanız gerekir zaten bod loader koruması var :ehe

denız_23

Üye
windows isletim sistemli tel.kullanan arkadasım andıroid 4.0 yuklemisti.bende yuklemek ıstıyorum.windows ıyı bır ısletım sıstemı olsaydı arkadasım andıroıd yuklemezdı.andıroıd yuklemek ıstememım tek sebebı flash destegının olması baska bısıy degıl.flash lite 4.0 ile bazı sıteler acılmıyor ve bu cok can sıkıcı:(

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
keşke android alsaydın.

SilentOne

SilentOne

Üye
aslında bu devirde android almak da iyide şu puriwiev bir çıktın 1500 tl ise 808 xpreia s alıcam oda 1500 tl daha ucuzsa 808 onu alıcam

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
İmkansız olmasada çok zor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
çok zor demek kısaca kimse uğraşmaz ve olmaz demek android seven zaten symbian almaz.. 808 1465 tl falan olcak sanırım

Exgenfoe

Exgenfoe

Üye
benimki xperia x10 mini öle n8 lerle uğraşamam nokia mal gibi :DDD

ancelix1985

Üye
valla arkadaslar gecenlerde bende c7 için dusundum olurmu diye youtube biraz goz attım biz ne kadar olmaz desekte adamlar nokia 5230 telefona win7 işletim sistemi kurmuslar.ha ne kadar calısır o bilinmez ama adamlar yapmıs.

aksitman

aksitman

Üye
arkadaşım telefonun kaldırmaması imkansız ancak bir çok uyguluma ve oyunu çalıştırmaz n8in işletim sistemi birçok androite göre daha iyi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
işlemcı hızı kaldırmaz androıdi ve bootloader'i kırmadan yüklenemez

idevlez

idevlez

Üye
nokia android yapmayabilir ama son desteği meego yükleyerek yapar bize meego linux olduğu için bootloadere gerek kalmadan android çakarız meego kaldırmaz ama kısa süreli kalcak

---------- Eklendi @ 21:56:27 ---------- Yazıldı @ 21:54:38 ----------

meegoya göre portlanan driverlerede portlama gerekmez

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
yazılım ve bilgisayar dünyasında yapılamayacak hiç bir şey yok yüklenir yüklenemez diye bir şey yok ama...
önce telefonun rom kilidini kırmalısın z romdur. nokia tarafından kilitlidir. kilit ile uğraşmaktan başka bir android telefondan rom u ana kart üzerine lehimleyerek takabilirsin. kırdın veya değiştirdin diyelim android yüklersin.
Sorun 1. andriod için n8 için driverlerini yazman gerekecek telefon üzeirndeki bütün donanımlar kameranda tut erkan dokunmatiğine tuşlardan ses ve grafik kartına kadar daha bir sürünü donanım.
sorun 2. driverleri hallettin donanımın andriodi kaldıracak yeterliklte olmalı bunun için sistemi hafifletmen gerekir. sistem üzerinde belli optimazsyon yapmalısın bunu da eski bir android sürümü maximım froyo 2.2 olabilir yükleyebilirsin

yani senin anlayacağın bunu yapman için google ve nokianın birlişimi bir bilgiye sahip olman gerekiyor...

imkansız değil ama çooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
yazılım ve bilgisayar dünyasında yapılamayacak hiç bir şey yok yüklenir yüklenemez diye bir şey yok ama...
önce telefonun rom kilidini kırmalısın z romdur. nokia tarafından kilitlidir. kilit ile uğraşmaktan başka bir android telefondan rom u ana kart üzerine lehimleyerek takabilirsin. kırdın veya değiştirdin diyelim android yüklersin.
Sorun 1. andriod için n8 için driverlerini yazman gerekecek telefon üzeirndeki bütün donanımlar kameranda tut erkan dokunmatiğine tuşlardan ses ve grafik kartına kadar daha bir sürünü donanım.
sorun 2. driverleri hallettin donanımın andriodi kaldıracak yeterliklte olmalı bunun için sistemi hafifletmen gerekir. sistem üzerinde belli optimazsyon yapmalısın bunu da eski bir android sürümü maximım froyo 2.2 olabilir yükleyebilirsin

yani senin anlayacağın bunu yapman için google ve nokianın birlişimi bir bilgiye sahip olman gerekiyor...

imkansız değil ama çooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hadi bakalım, varmı hala N8 imize android yüklemek isteyen:)

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
bir cümlede ''ama'' varsa ondan önce yargının hiç bir hükmü yoktur. ''Seni seviyorum ama beraber olmamız imkansız'' gibi ne anladım bu sevginin faydasından bana ne kıymeti kaldı gibi...

atakan25

atakan25

Üye
ozaman android alacanız :D alla alla :ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt