N8 e Android Kurulur mu?

Sponsorlu Bağlantılar

ozggurr

ozggurr

Üye
yaw yapmayın etmeyin telefon symbianda zor çalışıo herkes şu sorun bu sorun bu kasıyo şu kasıyo diyo bide android yüklersek vay halimize :ehe tabi işlemci gücü arttırılırsa ayrı

senin N8'in neresi kasiyor?

brzgunay

Üye
    Konu Sahibi
Hmmm.Anladım anna yı bekle bekle bir hal olduk Nokia bir turlu cıkaramadı bakalım ne kadar beklıcez.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Android değilde n9 daki meego yüklense keşke.o daha iyi bence

Quaresma53

Quaresma53

Üye
adroidi de ne abarttnz arkadas kurulsa da kurmam valla hcte sevdigm bi sistem dgl kisisel gorusum tabi

.:ÇAĞLAR:.

.:ÇAĞLAR:.

Üye
en iyisi sat o telefonu canavar gibi bir andridli telefon al:oke:

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
senin N8'in neresi kasiyor?
yanlış anladın benimki kasıyo demedim sadece bu uygulamalara girme tarayıcı vs genel yavaşlığı yok değil ama benim dediğim hani şu sorun bu sorun die symbian ^3 destek bölümü iyice şişti demek istedim bide üzerine android kaldırmaz bu telefon

pRime.

pRime.

Üye
yanlış anladın benimki kasıyo demedim sadece bu uygulamalara girme tarayıcı vs genel yavaşlığı yok değil ama benim dediğim hani şu sorun bu sorun die symbian ^3 destek bölümü iyice şişti demek istedim bide üzerine android kaldırmaz bu telefon

Android bölümü yetmiyo bazılarına, gelip burayı kirletiyorlar.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
diğer bölümlere bakmadan konuşmayın derim :d:

nonamex

Üye
Kurulsa keşke, Symbiandan hızlı çalışacağı kesin.

SilentOne

SilentOne

Üye
android kurulurda bootdan dolayı olmuyor

deli oğlan

Üye
bakın mesela vodafone 945 modeli 600 mhz işlemcili ve android kullanıyo o telefon bile o işlemciyle kasmadan kaldırıyosa n8 bence hiç yok gibi kaldırır.. :oke:

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Bnde kaldırır diye düşünyrm ama bu HDMI girişi usb işi zor olur.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
bakın mesela vodafone 945 modeli 600 mhz işlemcili ve android kullanıyo o telefon bile o işlemciyle kasmadan kaldırıyosa n8 bence hiç yok gibi kaldırır.. :oke:
N8 Androidi kaldırırda,benim asıl merakım Android N8 i kaldırırmı?

serinaga

serinaga

Üye
Bana kalsa xp kuracam ...

Dostum win7 yüklense çok daha süper olur yaw ...

----------Eklendi @ 21:20:28 ---------- Yazıldı @ 21:14:10 ----------

Yaw arkadaşlar bu kadar muhabbete şimdiye çoktan yeni bir işletim sistemi yazmıştık. Merak edip uğraşan varmı allahaşkına başka bir işletim sistemi yüklemeyi deneyen ???

Uruloki

Uruloki

Üye
yükleyemezsin yani denesende olmaz boot kilidi var cihazlarda önce onu kırman gerekir

mcnpl4

mcnpl4

Üye
vodafonun telefonunda android var diyosunuz o htc gibi mi peki? flash player üstün görseller vs..

mangdaşire

mangdaşire

Üye
aslında n8 e android kurulur ama arkadaşların dedigi gibi boot yüzünden kurulamıyor.bence bunun yerine bir android emulatoru yazılırsa android uygulamaları çalışabilir.ya da dosbox tarzı bir program yazılacak ve onun üzerinden load edilerek android sistem çalışacak.öbür türlü açılış kapanış android olması mümkün ama nokia gibi bir şirket oldugu sürece zor...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
android 2.1 kaldırır ama önmli olan 2.2 froyo... o konuda bir şey diyemem işlemci hızı yetmez bence

Takipçi Satın Al

Üst Alt