arkadaşım hangi program olduğunu söylersen bizde deneme şansı buluruz hiç yoktanVar kardeşim ama ben beğenmedim kaldırdım çok kullanışlı değil

Az bekle bakıyorum İspanyol bir siteden indirmiştim ispanyolca biraz uğraştırıyorarkadaşım hangi program olduğunu söylersen bizde deneme şansı buluruz hiç yoktan![]()
şimdi bulurumDostum link verdim ya dene belki beğenirsinilginiz için teşekkür ediyorum artık çıkmasını bekleyeceğiz
link ölü kardeş ispanyollar çokmu uğraştırıoDostum link verdim ya dene belki beğenirsin

Al kardeşim sana başka link sitenin yasağı varmişlink ölü kardeş ispanyollar çokmu uğraştırıo![]()
ewt ya n8 de de ıphone gibi mesajlar baloncuk baloncuk gözükse dikey q klavye olsa bayağı iyi olur benim açımdan..
arkadaşım bu pr2.0 güncellemesi ek bi program yok burda pr2.0 güncellemesi ile bu hali alacakLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar burdaki dikey klavyenin adını bilen varmı ??

Mesajlar kısmında conversations (oturumlar) diye bi bölüm var orda iphone tarzı mesajlaşabiliyosunuz.
siparisini werdm 8 subatta elimde ins.arkadaşım bu pr2.0 güncellemesi ek bi program yok burda pr2.0 güncellemesi ile bu hali alacak![]()
bir sene süreceğini zannetmiorum arkadaşım çünkü 2011 sonlarına doğru pr 3.0 geleceğinden bahsedio adamlar 10 şubatta pr 1.1 gelecek ve haziran ortalarına doğruda pr 2.0 bekle derim benewet doğru pr2 ama oda 1 sene sonra cıkacağı için şimdilik böle olacak
ve ayrıca ekran dar olduğu için dikey klawyeye heweslenmeyin kullanışsız...

ewet doğru pr2 ama oda 1 sene sonra cıkacağı için şimdilik böle olacak
ve ayrıca ekran dar olduğu için dikey klawyeye heweslenmeyin kullanışsız...

henüz tel i almadımsiparisini werdm 8 subatta elimde ins.