Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N8 den sonra en çok hangi telefonu kullanmak istiyorsunuz?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mraz
Üye
Galaxy note...aldım kullanıyorum.nokia ya elveda
otostopçu
Üye
Motorola sağlam marka droid olabilir ama lumia 800 4ever
cihatyılmaz
Üye
ben nokia dan vazgeçmem arkadaş.n8 i alalı 1 yıl oldu 1000tl ye aldım ben n8 aldığımda iphone 2400tl civarındaydı galaxy s 1600 civarı.okadar para verilmez bence hem n8 in onlardan hiç bi eksiği yoktu hatta fazlalıkları vardı.kolay kullanımı - kamerası-usb otg özelliği-hdmı ve benim en çok kullandığım özelliklerden biri olan ÜCRETSİZ navigasyon.bu ne iphone da ne de samsung da ücretsiz değil.ben belki bu telefonu 1 sene daha kullanırım sonra ne çıkar bakarımm ama n8-01 çıkarsa onu alırım ortaya çıkan bilgileri hoşuma gitti.ama umarım wp7 olmaz.n8 de deneme pogramı var bence telefona göre güzel bi sistem değil Belle benim için ideal tabi bu benim fikrim ...
macrosat
Üye
htc rezound . bakin bi gozunuz telefon gorsun . ben n8 i severek aldim ama symbiandan memnun degilim ve ram ile islemcisi iyi degil...
sedat_2425
Üye
ben htc alırdım n8 elimden bi çıkarabilsem...
AHMED...
Üye
ben n8 kullanmadım hiç kullanmış olsaydım şuan itibariyle bir kaç yıl daha değiştirme kararı almazdım
zorbey42
Üye
bende oldukça memnunum ama çıkarsa n8-01 prototipi var ahada linki
Tabi nokia'nın sitesinde çıkmadıkça pek inandırıcı olmuyor ama çıkarsa almayı düşünürüm.Tabi nokia'nın biraz yükselişe geçmesi gerek.Kağnı hızında ilerletiyor kendisini.Android'e ayda bir güncelleme gelirken nokia 3-4 ay bekletiyor gelen güncelleme de bir şey olsa.Şimdi Nokia fanlığına gerek yok doğrular bunlar.Bende 701 kullanıyorum fakat bundan sonra alacağım telefon ya Samsung yada HTC'dir.Nokia yükselişe geçerse bilemem tabi.