N8 değiştirme zamanı geldimi sizce,!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Geç bile kalmışın

krallar1903

Üye
note II al

metinakrep

Üye
valla bende niyetlendim değiştirmeye yeni çıkacak olan sony z serisini bekliyorum çok kaliteli ve özellik bakımından iyi gözüküyor

WebStyle

WebStyle

Üye
N8 i değiştirmek istiyorsunuz madem ve uygulama sıkıntısı çekiyorsanız en azından İphone 4 ya da 4S alın derim..

kralberk13

kralberk13

Üye
Arkadaşlar açıkçası gerçekten Nokia en sağlam telefon fakat ovi mağazası biraz zayıf ovi mağazadan indiremediğiniz oyun uygulama felan varsa siteler var ordan indire bilirsiniz android işletim sistemlerine gelince onlarda güzel telefonlar ama şarj bakımından kötü ve 2-3 milyar bayılmanıza gerek yok şun bildiğim kadarıyla samsung galaxy var ucuz olan buda sanırım 1.200 felan yardımcı olmaya çalıştım saygılarımla

irememre

irememre

Üye
symbian tamamen bitmiştir artık hiç güncelleme gelmicek ve nokia symbian telefnlar yavas yavaş tarihe karışacak

crazy0067

Üye
yıllardır android işletim sistemi için hep şarj sıkıntılı diye şikayet edildi. ben 2ay öncesine kadar nokia 1.5yıl nokia n8 kullandım normal kullanımda 1gün anca gidiyordu yani sabah şarjdan çıkardıyordum akşama yakarken şarj bitmiş oluyordu ama şimdi 2aydır samsung galaxy s3 mini kullanıyorum ve n8 in bataryasın dan 300mah daha fazla yani 1500mah ve ekranı daha büyük olmasına rağmen yoğun kullanımda yani internet oyun sms konuşma müzik vs yine sabah şarjdan çıkarıyorum ve akşam yatarken takıyorum ama şarj en az yüzde 20 yüzde 30 arası oluyor yani demem o ki şarjım nokia n8den en az 1.5 kat daha iyi gidiyor eskiden durum nasıldı onu bilmiyorum çünkü şuan bendeki android sürümü son sürüm sayılabilecek 4.1.1 de belki zamanla android işletim sistemi şarjı daha verimli kullanmaya başlamışda olabilir

cemsidar

cemsidar

Üye
ben C7 den N8 geçmeyi düşünüyorum :) C7 nin nefret ettigim yanı kamerası her şeyi buşanık çrkiyor. N8 lede kamera sorunu düzelmiş olacak. ama teniz n8 nerden bulurum 7 yi kime satarım o surn bulsam şimdi hiç düşünmem telefoncuya gidcem şimdi n8 sormaya

irememre

irememre

Üye
arkadaslar symbian devri bitti artık bu dünyanın bildiği bişey satışlarlada kendini belli ediyor nokıa nın çöküşü yakın artık symbian ve nokıa almayın piişman olmayın

MaxipmaN

Üye
ben C7 den N8 geçmeyi düşünüyorum :) C7 nin nefret ettigim yanı kamerası her şeyi buşanık çrkiyor. N8 lede kamera sorunu düzelmiş olacak. ama teniz n8 nerden bulurum 7 yi kime satarım o surn bulsam şimdi hiç düşünmem telefoncuya gidcem şimdi n8 sormaya

cfw yükle

• Beğen
Tepkiler: cemsidar
cemsidar

cemsidar

Üye

Dostum zaten evols yüklü telefona. Ama kamera bulanık çekiyo auto fokus yok diye. Benim çok işim oluyor kamerayla bu nedenle rahatsızım. Takaslamak isteyen var mı N8 le ??

sincarezindan

sincarezindan

Üye
bencede farklı uygulamalarla telefonunu eğlenceli hale getirebilirsin

LeanbLack

LeanbLack

Üye
çek kurtar kendini kardeşim bende su zamana kadar nokiadan baska telefon kullanmadım ama bundan sonra nokia almicam yakın bi zamanda android yada ios a geççem

cihatyılmaz

Üye
bende 2 seneden fazladır n8 kullanıyorum artık değişme vakti gerçekten geldi,andorid de mükemmel cihazlar var yaz başında büyük ihtimal bende değiştiricem...

MrExpert

MrExpert

Üye
Çoktan geçmiş bile :D

RUKO

RUKO

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar vazgeçemiyorum n8 telefonumdan.ama satmam.başka tlfn alırım oda büyük ihtimal sony olur.ilerde torunlarıma anlatır gösteririm tlfnumu. Çünkü bu gidişle tarih olacaklar .SYMBİAN neydin ne oldun.ama yinede vazgeçemiyorum seni seviyorum :(

Dampierre

Dampierre

Üye
1 yil once n8 den galaxy s2 ye gectim ve o gunden beri smartphone un kelime anlamini anladim. N8 asiri yavas, kasan, kamerasindan baska bir seyi olmayan kotu bir telefon. Kaldiki s2 hala canavar gibi ve bozulmadigi surece kullanacagim. N8 den androide gecme vaktin gelmiste gecmis bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt