N8 - Değişim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
N8 - Değişim
Merhaba arkadaşlar...
Daha önce Nokia N8 itirafı konusunda telefonumun açılmama sorununu yaşadığını söylemiş, değişim kararı alındığını da anlatmıştım. Hatta birmot nick'li arkadaşımla biraz kurcalamıştık bu konuyu. Onun beni aydınlatması aracılığıyla biraz uğraştım telefonlar açtım, fakat hala emin değilim. Telefonun board'ı değişecekmiş sadece. Yani sökecekler her bir yerini. Bir parça değişecek, geri toplayacaklar. Benim sorum da burda, toparlayabilecekler mi sizce? Benim meraklarımı dindirin bir şekilde lütfen :) Telefon teleservice'de maltepede. Bayağı köklü bir yer, fakat benimki adamların ellerine giden ilk N8 belki. Nasıl sökülüp takılacak, becerebilirler mi sizce? Teknisyenleri her şeyi orjinal fabrika çıkışı gibi yerine oturtur koyar mı acaba? Türkiye'deki özellikle nokia servislerinden hep şüphe duymuşumdur. Yorumlarınızı bekliyorum... :)

Uruloki

Uruloki

Üye
ya kendin yazmışsın "nokia" teknisyenleri diye bide her telefon için kurs alıyo bu adamlar

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum işte hiçbir ayrıntısını. Kurs aldığını ilk senden öğrendim hatta :) alıyorlarsa iyi hakkaten

Uruloki

Uruloki

Üye
tabi ki ben nokia shop a gittim almaya dedi adam gelmeden kurs veriyolarmış bazılarına işte ye o değişimde ilk 30 gün için yoksa parçayı takıyorlar oda ne biliyormusun çinde üretilen cihazlarda bataryayı tutan parçayı unutmuşlar oda ilk partta yani batarya yerinden oynuyor çıkıncada gelmiyo tel sonra sabitleyiciyi takıyorlar oluyo bitiyo

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
İyiymiş ya :) bunlar beceremez falan diye 3 gündür tınaklarımı yemediğim kaldı cidden :) önümüzdeki hafta içi alırım büyük ihtimalle telefonu, hiçbir sorunu yokken tertemiz nokia ile uraşmıcaktım iade için kılıf için telefonculara sorarken adamın teki gel bunu 900den alayım senden demişti gidip verecektim ya :)

Uruloki

Uruloki

Üye
yok yok verme zatem ilk günlerde belli ediyor kapanınca tel bide fin malıysa korkma onlarda bişi yok

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
Fin malı da anlamadım neyi belli ediyor ilk günlerde?

erkara_64

kardeşim teleservice uzmanları eğitim alıyordur fakat sence o telefonu toparlayan uzman mı yoksa orda çalışan bir eleman mı...ben böyle bir şikayet duymuştum...asıl önemli olan senin açından bu kısmı...

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
Hiç bilmiyorum işte :S inş teknik uzmanlar bakar, emin ellerdedir...

tektabancam

Üye
arkadaşım telefonunu telecervicese vermeseydin keşke beni noki dan soguttular inşallah düzeltip teslim ederler fakat hep aynı terane önce yazılım güncellemesi yapıp tüm testlerden başarı ile geçdi diye geri gönderirler eger öle olursa şanlısın telin içini açmamışlardır (bence telecervice kız giden doğurur ) ikinci gönderiminde parça degiştirirler ve güncelleme yaptıklarını tüm testlerden başarılı geçtigini sölerler üçüncü gidişde sen artık kıl olmuşsundur degişim istersin cihazı kayda alırken ilk iki kayıtda olmayan kasada çizik notu sen degişim isteyince üçüncü serviskaydı alınırken kasada ve ekranda kulanımdan dolayı çizik var derler çünki degişim istemissin dir onlarda karşılık verecekler kendilerince haklidırlar sonra üçüncü kayıtda degişim talebin garanti şartlarına uygun olmadıgı için red edilecek sen dördüncükez yollayacaksın ve onlar seni tam 30 iş günü bekletecekler ve sana svap tel yollayacaklar ki senin telin inan bana gelen den daha iyi durumda olacak ki yapacak hiç birşeyin yok sonra para iadesi isteyecen inşallah alırsın ben alamadım teli sattım sonunda. moralini bozmak istemedim fakat ben madur oldum sen madur olacan başkası olmasın kardeştelecervices den ve nokia dan uzakdurmak lazım saygılar

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
Korkutma beni:/ doğrudur söylediğin tamam da benim telefonun değişim kararı en baştan alındı. Dış kapakları ve pil hariç ekran sogutucular board falan her şeyi değişcek. Tek sorun parçaları adam akıllı birleştirmeleri.. Yeni telefon inşallah ögrenmislerdir önceden kursla falan. Yoksa 900e isteyen vardı ona verir sonra telefonun 900e dusmesini bekler 3. 4. partiden alırım. Düzgün olur en azından onlar. Nokia delisiyim servisi kotu ama telefon adam oldumu en iyi telefon vazgecmem nokia'dan. Dikenine katlıorm gülün. :D

SilentOne

SilentOne

Üye
haklısın kardeş en iyisi herzamn 2.yada 3. party olur

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefon hala gelememiş değişim cihazı. İlla diyorlar sadece board değişecek pil kapaklar değişmeyecek. O yüzden yurtdısından gelecek. 30 iş günü süresi var, geçerse hukuki işlemler yapabilirsiniz diyorlar. Az çok biliyorum da yine de bilgili olan biri neler yapabileceğimi yapacağımı anlatabilir mi? Mahkemeye basvuracağım, para iadesi veya komple kutusuyla değişim isteyeceğim. Yardımcı olur musunuz....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...