N8 Dead Phone

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burakkk97

Üye
    Konu Sahibi
N8 Dead Phone
Flaşlarken elektrik gitti. Şarj ışığı bile yanmıyor. Açılıyor gibi oluyor ama Nokia yazısında kalıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Tekrar Flaşla

burakkk97

Üye
    Konu Sahibi
Şarj ışığı bile yanmıyor pcye bağlayınca.

punemr123

punemr123

Üye
jaf taki dead phone flashi dene ama once sarj aletine tak sarj alacakmi belki sadece sarji bitti benim de basims geldi

burakkk97

Üye
    Konu Sahibi
Şarj olmuyor, ışığı yanmıyor.

- - - Eklendi - - -

Telefonu açmaya çalıştığımda da Nokia yazısı gelip gelip gidiyor.

punemr123

punemr123

Üye
garip eger dead olduysa tamamen acilmamasi lazim tuh ya facede senden oupengi istemistim.Jaf i denedin mi

- - - Eklendi - - -

bnce yazilim yarim yuklendii icin boot olamio farkli yontemlerle flash acr herhald

burakkk97

Üye
    Konu Sahibi
ugrasacam biraz daha da uff ya bayrama denk geldi simdi versem ne zaman alirim uff
hediyem olsun
turkce dil dosyasini kendin atarsin artik :) tel yok olsa ben yapardim anneminkine coktum o da kizip duruyo :D

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Hiç telefonu verme benimde başıma geldi adam 2 3 güne alırsın dedi araştırdım kendim yaptım navifirm ve phonix işini görür :) navifirmden yazılımı indiriyosun phonixle telefona atıyosun orda seçenek var dead phone falan diye ona tıkladın mı atıyo içine ve telefon açılıyo :)

burakkk97

Üye
    Konu Sahibi
sarji az kaldi sarj da olmuyo sorun olur mu ki

sLeepLe

sLeepLe

Üye
valla bilmiyorum benimki şarjı yarımdan fazlayken oldu sonra yaptım işte oldu belki yeter senin şarjında

burakkk97

Üye
    Konu Sahibi
Allahtan yetti de kurtardim teli ama sadece tayloru flashlayabiliyorum digerlerini beceremiyorum 1.0 nor 2.0 hatasi aliyorum surekli

punemr123

punemr123

Üye
servise verir sen anca 2 haftaya gelio eger ist. de yasamiosan teli kurtulduysa sarji fulle gozun yerse teli kapat flasha devam bn s60v5 de jaf dead flash atiyodum fakat s3de bilgim yok s3de herkes phoneix le yapio bide

- - - Eklendi - - -

tel bozulursa korkma garanti varsa hala bnmki cfw atarken cpu yakti fakat ofw yi rom kabul etti salladim garantiye 3 haftada geldi malum bura maras ist. baya uzak suan tel gayet stabil calisio

- - - Eklendi - - -

kardes duzelttin mi

hizan

hizan

Üye
arkadaşım iftardan sonra saat 21:00 den sonra 23:00 kadar buradayım bana özelden pm at yardımcı olayım.

burakkk97

Üye
    Konu Sahibi
duzelttim sagolun :) ankaradayim emre abi :)

punemr123

punemr123

Üye
hayirli olsun snde boylece aha giiti telefon tecrube yasamis oldun.

- - - Eklendi - - -

:) herkes yasamali bnce ama ;)

burakkk97

Üye
    Konu Sahibi
:) Allah kimseye yasatmasin bu tecrubeyi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt