N8 de tuhaf olay NFC?

Sponsorlu Bağlantılar

FastBreaker

FastBreaker

Üye
@spartacus asıl sen bilip bilmeden yorum yapma. konuyu açan arkadaş ''NFC İLE DOSYA AKTARIMI YAPTIM'' DEMİYOR ! SADECE bluetoothla dosya aktarımı yaparken bu çıktı sizlerle paylaşıyorum diyor. Do you understand ?

• Beğen
Tepkiler: iatis ve Suyaka

spartuas

spartuas

Üye
@spartacus asıl sen bilip bilmeden yorum yapma. konuyu açan arkadaş ''NFC İLE DOSYA AKTARIMI YAPTIM'' DEMİYOR ! SADECE bluetoothla dosya aktarımı yaparken bu çıktı sizlerle paylaşıyorum diyor. Do you understand ?

yes yes :D bende n8'de nfc yok diyorum.Dosyaları var ama nfc yok bu kadar.Halen anlamıyorlar Dosya aktarımı yaparken simge felan çıkmıştır aga :D

OzGuRKnowN

Üye

Hı ? c7'deki nfc orjinal değilmi ?:zuhaha: O zaman menü > ayarlar > bağlantı NFC yazıyor.

Peki N8'e nfc'li hafıza kartı takınca ne olacak ? nerden okutacaksınız? Bağlantı yerine NFC diye bişimi gelecek :zuhaha:

C7 dekii nfc yi nokia koyuyor.Sizinki bi kart ::D kimin yaptıgı belli değil.Ne olacağı belli değil.Ama bi çıksın hele

----------Eklendi @ 12:32:06 ---------- Yazıldı @ 12:30:54 ----------

NFC dosyaları var ama kendisi yok :zuhaha::zuhaha:

Bu forumda Kavgalar senin gibi art niyetli Kişiler yüzünden Çıkıyor Biliyorsun Dimi? Şimdi N8De NFC OLsa Ne oLur oLmasa Ne oLur. C7De NFC var ne oluyor Ne Olmayacak?

Bunlar için Yakışırmı Şimdi Bende sana Şöyle birşey Sorayım Hayatında 12 MP Kameralı Telefonla Fotograf Çektinmi ? Video Çektinmi? Biz Belleyi kullanırken Herşeyini çözmüş ve nokiadan yeni sistem beklerken sen Bellenin BSini sadece Forumlardan okumuyormuydun ? Hadi CVP Alalım. Niyetim Kimseyi Kırmak değil ama gerçekten gıcık gıcık yazıyorsun dostum.

• Beğen
Tepkiler: iatis ve n000k
spartuas

spartuas

Üye

Bu forumda Kavgalar senin gibi art niyetli Kişiler yüzünden Çıkıyor Biliyorsun Dimi? Şimdi N8De NFC OLsa Ne oLur oLmasa Ne oLur. C7De NFC var ne oluyor Ne Olmayacak?

Bunlar için Yakışırmı Şimdi Bende sana Şöyle birşey Sorayım Hayatında 12 MP Kameralı Telefonla Fotograf Çektinmi ? Video Çektinmi? Biz Belleyi kullanırken Herşeyini çözmüş ve nokiadan yeni sistem beklerken sen Bellenin BSini sadece Forumlardan okumuyormuydun ? Hadi CVP Alalım. Niyetim Kimseyi Kırmak değil ama gerçekten gıcık gıcık yazıyorsun dostum.

Amacım tartışma&kavga çıkartma değil.Arkadaş dosya gönderirken nfc simgesi çıkmış.Bende diyorum dosyaları var ama nfc yok.Bu kadar basit.

----------Eklendi @ 12:39:29 ---------- Yazıldı @ 12:38:09 ----------

Ayrıca n8'de nfc olsa kaç yazar ya.

OzGuRKnowN

Üye

Amacım tartışma&kavga çıkartma değil.Arkadaş dosya gönderirken nfc simgesi çıkmış.Bende diyorum dosyaları var ama nfc yok.Bu kadar basit.

Yazdığın Yazıları bi okurmusun. Nfc Yoksa Yok Bırak N8 kullanıcıları Tartışsın Başlıktada N8 Yazıyor Sende C7 Var neden Ortamı gerip Bütün herkesi kendine çekmek istiyorsun ki. Hem dediğim gibi Dostum Varsa Sana N kazandırır Yoksa Bana veya Sana N kaybettirir gerek varmı şu yukarıda yazdığın onca Şeye. ilk önce Belle sistem dosyalarını karıştırırken Nokia Cokies ile bende şaşırmıştım ama aldırmadım.

• Beğen
spartuas

spartuas

Üye

Yazdığın Yazıları bi okurmusun. Nfc Yoksa Yok Bırak N8 kullanıcıları Tartışsın Başlıktada N8 Yazıyor Sende C7 Var neden Ortamı gerip Bütün herkesi kendine çekmek istiyorsun ki. Hem dediğim gibi Dostum Varsa Sana N kazandırır Yoksa Bana veya Sana N kaybettirir gerek varmı şu yukarıda yazdığın onca Şeye. ilk önce Belle sistem dosyalarını karıştırırken Nokia Cokies ile bende şaşırmıştım ama aldırmadım.

Tamam bende aldırmıyorum.Bir dahada yorum yazmıyorum. Tartışın n8'ciler ben yokum :zuhaha: Byee

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye

Önce Türkçe konuşmayı öğren sonra millete tavsiyede bulun,anladınmı ?

• Beğen
Tepkiler: spartuas

OzGuRKnowN

Üye
ForeverAlone";4138795][COLOR="Red' Alıntı:

Önce Türkçe konuşmayı öğren sonra millete tavsiyede bulun,anladınmı ?
[/COLOR]

Anlamadım Anlatsana Sen.. Yada Adres Falan vereyim sana Böyle forum genelinde Msjlar Yazma Bana. Klavye Delikanlılığına gerek yok. Ne gördün de Türkçeden Bahsediyorsun.

• Beğen
"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Anlamadım Anlatsana Sen.. Yada Adres Falan vereyim sana Böyle forum genelinde Msjlar Yazma Bana. Klavye Delikanlılığına gerek yok. Ne gördün de Türkçeden Bahsediyorsun.

"ne" yerine "N" yazmak sana doğru geliyor anladığım kadarıyla ?

• Beğen
Tepkiler: spartuas

OzGuRKnowN

Üye
ForeverAlone";4138813][COLOR="Red' Alıntı:
"ne" yerine "N" yazmak sana doğru geliyor anladığım kadarıyla ?[/COLOR]

Benim Ne yerine N yazmam seni germesin arkadaşım. O kadar yazının içinden N Harfini çıkarıp sataşacak başka birilerini ara gerçekten. Benim dengem ve nevrim arızalıdır Biraz Ayarım da Kaçıktır haberin olSUn. Türkçe'yse En kralını Konuşur Yazarım Merak etme. Samsung Bölümünden Gelip Kendine Meşkale arayacağına Youtube Gir IQ Videoları izle Hadi Kolay gelsin Sana. Hakaretse Kışkırtana Bak. Konu Sapmasın Güle Güle..

Kula Bela Gelmez Hak Yazmadıkça, Hak Bela Yazmaz Kul Azmadıkça.

• Beğen
Tepkiler: iatis, n000k ve spartuas
kaqan18

kaqan18

Üye
adam iyi ki bişey paylaştı ya konu anca bu kadar saptirilir. Yöneticiler nerelerdesiniz biri kilitlesin şu konuyu gereksiz tartışmalar yeniden başlamadan

OzGuRKnowN

Üye
adam iyi ki bişey paylaştı ya konu anca bu kadar saptirilir. Yöneticiler nerelerdesiniz biri kilitlesin şu konuyu gereksiz tartışmalar yeniden başlamadan

adama aldırmıyorlar ki herkes bir telden yazıyor Şaka gibi N8Dede NFC Var bu kadar Basit Yani :) En azından Desteklediğini biliyoruz..

• Beğen
n000k

n000k

Üye
adama aldırmıyorlar ki herkes bir telden yazıyor Şaka gibi N8Dede NFC Var bu kadar Basit Yani :) En azından Desteklediğini biliyoruz..
ama gelde anlat işte bazı fesat insanlara bunu.. yok diyo 2 biçilyo.. neyse caahillere ne anlatsan boştur..

• Beğen
Tepkiler: iatis ve OzGuRKnowN
Suyaka

Suyaka

Üye
Karakterimize bu kadar sahip çıkmıyoruz. O var bu yok, hemen savaş alanına çevirelim ortalığı. Salça bedava.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
N8'de NFC yok.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

Üst Alt