@spartacus asıl sen bilip bilmeden yorum yapma. konuyu açan arkadaş ''NFC İLE DOSYA AKTARIMI YAPTIM'' DEMİYOR ! SADECE bluetoothla dosya aktarımı yaparken bu çıktı sizlerle paylaşıyorum diyor. Do you understand ?
bende n8'de nfc yok diyorum.Dosyaları var ama nfc yok bu kadar.Halen anlamıyorlar Dosya aktarımı yaparken simge felan çıkmıştır aga 
Hı ? c7'deki nfc orjinal değilmi ?O zaman menü > ayarlar > bağlantı NFC yazıyor.
Peki N8'e nfc'li hafıza kartı takınca ne olacak ? nerden okutacaksınız? Bağlantı yerine NFC diye bişimi gelecek
C7 dekii nfc yi nokia koyuyor.Sizinki bi kart :kimin yaptıgı belli değil.Ne olacağı belli değil.Ama bi çıksın hele
----------Eklendi @ 12:32:06 ---------- Yazıldı @ 12:30:54 ----------
NFC dosyaları var ama kendisi yok![]()
Bu forumda Kavgalar senin gibi art niyetli Kişiler yüzünden Çıkıyor Biliyorsun Dimi? Şimdi N8De NFC OLsa Ne oLur oLmasa Ne oLur. C7De NFC var ne oluyor Ne Olmayacak?
Bunlar için Yakışırmı Şimdi Bende sana Şöyle birşey Sorayım Hayatında 12 MP Kameralı Telefonla Fotograf Çektinmi ? Video Çektinmi? Biz Belleyi kullanırken Herşeyini çözmüş ve nokiadan yeni sistem beklerken sen Bellenin BSini sadece Forumlardan okumuyormuydun ? Hadi CVP Alalım. Niyetim Kimseyi Kırmak değil ama gerçekten gıcık gıcık yazıyorsun dostum.
Amacım tartışma&kavga çıkartma değil.Arkadaş dosya gönderirken nfc simgesi çıkmış.Bende diyorum dosyaları var ama nfc yok.Bu kadar basit.
Yazdığın Yazıları bi okurmusun. Nfc Yoksa Yok Bırak N8 kullanıcıları Tartışsın Başlıktada N8 Yazıyor Sende C7 Var neden Ortamı gerip Bütün herkesi kendine çekmek istiyorsun ki. Hem dediğim gibi Dostum Varsa Sana N kazandırır Yoksa Bana veya Sana N kaybettirir gerek varmı şu yukarıda yazdığın onca Şeye. ilk önce Belle sistem dosyalarını karıştırırken Nokia Cokies ile bende şaşırmıştım ama aldırmadım.
Byee
Yazdığın Yazıları bi okurmusun. Nfc Yoksa Yok Bırak N8 kullanıcıları Tartışsın Başlıktada N8 Yazıyor Sende C7 Var neden Ortamı gerip Bütün herkesi kendine çekmek istiyorsun ki. Hem dediğim gibi Dostum Varsa Sana N kazandırır Yoksa Bana veya Sana N kaybettirir gerek varmı şu yukarıda yazdığın onca Şeye. ilk önce Belle sistem dosyalarını karıştırırken Nokia Cokies ile bende şaşırmıştım ama aldırmadım.
ForeverAlone";4138795][COLOR="Red' Alıntı:
Önce Türkçe konuşmayı öğren sonra millete tavsiyede bulun,anladınmı ?[/COLOR]
Anlamadım Anlatsana Sen.. Yada Adres Falan vereyim sana Böyle forum genelinde Msjlar Yazma Bana. Klavye Delikanlılığına gerek yok. Ne gördün de Türkçeden Bahsediyorsun.
ForeverAlone";4138813][COLOR="Red' Alıntı:"ne" yerine "N" yazmak sana doğru geliyor anladığım kadarıyla ?[/COLOR]
adam iyi ki bişey paylaştı ya konu anca bu kadar saptirilir. Yöneticiler nerelerdesiniz biri kilitlesin şu konuyu gereksiz tartışmalar yeniden başlamadan
En azından Desteklediğini biliyoruz..ama gelde anlat işte bazı fesat insanlara bunu.. yok diyo 2 biçilyo.. neyse caahillere ne anlatsan boştur..adama aldırmıyorlar ki herkes bir telden yazıyor Şaka gibi N8Dede NFC Var bu kadar Basit YaniEn azından Desteklediğini biliyoruz..