N8 de tuhaf olay NFC?

Sponsorlu Bağlantılar

haliloz95

Üye
    Konu Sahibi
N8 de tuhaf olay NFC?
By at 2011-12-24[/IMG]bu görüntü n8 de dosya aktarımı yaparken ss alınmıştır sizce de tuhaf değil mi?

spartuas

spartuas

Üye
c7'dir o :D olamaz n8 de nfc yok :pro:

haliloz95

Üye
    Konu Sahibi
kendi telefonumdan ss aldım yalan mı söylicem isteyen denesin.

Emil_Ceferli

Üye
icon nfc iconu. Bende de var. Anna 25.007 nin hepsinde var. Hatta dosyalarda nfc.wav diye dosya var ;)

• Beğen
Tepkiler: n000k
spartuas

spartuas

Üye
İmkanı yok kardeşim.Bi yanlışlık vardır. N8'de NFC YOKTUR. nokia bile yok diyor.Sen telefonumdan çektim diyorsun güldürme beni :kop: :kıskıs:

önce iyi araştır.Sonra konu aç :oku:

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Araştırmadan sahte sahte gereksiz şeyleri konu açıyorsunuz.Üstüne yalanmı söyleyeceğim diyorsunuz.O telefonu sen Nokia'dan daha iyi biliyorsun değilmi arkadaş ? :off:

n000k

n000k

Üye
kusura bakmayında arkadaşlar sizde biraz daha araştırırsanız ilerde güncellemelerle ve birde nfc özelliği taşyan hafıza kartı yada sim kart ile N8 veya başka modellerde de bunun mümkün olabileceğii haberleri çıktı.. evet xplorer ile telefon içeriğine baktığım zaman aktif olmayan nfc dosyaları bendede var!!! noldu yani şimdi?? neden hemen kıskanıyorsunnuzki??? ne diye adama yükleniyorsunuz? evet forumdaki birçok konuyu takip etseniz anlardınız.. ama tabi sizde N8 olmadığı için takip etmemeniz doğal :ehe

haliloz95

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim siz denemeden görmeden niye suçlar gibi yorum yapıyorsunuz ? Bende biliyorum n8 de nfc olmadığını abcak dün tesadüfen dosya aktarımı yaparken rasladım bende şaşırdım.

spartuas

spartuas

Üye
kusura bakmayında arkadaşlar sizde biraz daha araştırırsanız ilerde güncellemelerle ve birde nfc özelliği taşyan hafıza kartı yada sim kart ile N8 veya başka modellerde de bunun mümkün olabileceğii haberleri çıktı.. evet xplorer ile telefon içeriğine baktığım zaman aktif olmayan nfc dosyaları bendede var!!! noldu yani şimdi?? neden hemen kıskanıyorsunnuzki??? ne diye adama yükleniyorsunuz? evet forumdaki birçok konuyu takip etseniz anlardınız.. ama tabi sizde N8 olmadığı için takip etmemeniz doğal :ehe

İstediği kadar çıksın NFC'li hafıza kartları vs.vs Orjinali olmadıkdan sonra ne işe yarar ? Sonra yok okumadı vs.vs diye konu açarsınız :D

haliloz95

Üye
    Konu Sahibi
@n000k inandığın için teşekkürler.

----------Eklendi @ 12:17:38 ---------- Yazıldı @ 12:15:41 ----------

bir konuya daha açıklık getireyim nfc ile dosya aktarımı yapmıyordum zaten yapamam da :) bluetooth ile dosya aktarımı yaparken menü tuşuna basılı tuttum bu çıktı hemen ss aldım

wratH!

wratH!

Üye
N8 De bu özellik yok diye geliştirilemiyecek diye bir özellik yok garanti bankası bunu stickerla halletti aynı şekilde ileride bu özelliği taşıyan hafıza kartları çıkacak sim kartlar zaten var da telefon uyumluluğu bekliyor. Ayrıca bu özellik olmayacak olsa wav uzantılı nfc bildirim sesi olmazdı. Hem görev yöneticisi ikonlarında farklılık olabiliyor lütfen siz de arkadaşlara "sahtekar" diye itham etmeden bir araştırın

• Beğen
Tepkiler: Suyaka

haliloz95

Üye
    Konu Sahibi
n8i olan yok mu anlattığım gibi yapsın

spartuas

spartuas

Üye
kardeşim siz denemeden görmeden niye suçlar gibi yorum yapıyorsunuz ? Bende biliyorum n8 de nfc olmadığını abcak dün tesadüfen dosya aktarımı yaparken rasladım bende şaşırdım.

N8'de nfc yoktur ama dosyaları vardır.(her ne kadar bilmesemde)NFC nedir? dosya paylaşmak. ve sende diyorsun ki dosya paylaşırken nfc gördüm diyorsun. O ara belki nfc nin simgesi çıkmış olamazmı?

NFC budur : Menü > Ayarlar > Bağlantı Bu dizine gel orada NFC görüyorsan NFC vardır.Yoksa yokdur.:disko::disko::disko::disko:

haliloz95

Üye
    Konu Sahibi
klasik c7 sahibi davranışları utanmasalar nfc yi alıp töbe töbe

spartuas

spartuas

Üye
klasik c7 sahibi davranışları utanmasalar nfc yi alıp töbe töbe

Ya kardeşim şu siteye bak bi :

Nokia nfc yok diyor.Ve sende dosya paylaşırken gördüm diyorsun.YOK YOK YOK.

Buda şuna benziyor : Biz c7 ciler bizde HDMI çıkışı var diyoruz :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

Ayrıca nfc'li hafıza kartları çıksın hele bi sonra görüşelim :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Hiç NFC'li bir cihaz görüp kullanmadığım halde şunu söyleyebilirim: Konunun sahibinin telefonunda NFC yüklü ve tıkır tıkır çalışıyor. NFC'nin ne olduğunu biraz araştırınca bu kanıya vardım. Tartışmalara lüzum yok.

n000k

n000k

Üye

İstediği kadar çıksın NFC'li hafıza kartları vs.vs Orjinali olmadıkdan sonra ne işe yarar ? Sonra yok okumadı vs.vs diye konu açarsınız :D
sendekinin orjinal olduğunu nerden biliyorsun? sonuçta senin nfc de telefonun içine monte edilmiş ufak bir parça!!! daha ne orjinalinden bahsediyorsun?? imkanı yok olmaz deme , istedikten sonra olabilir.. bu nfc olayı yaygınlaşırsa istedikten sonra garanti kapsamında verirsin taktırırsın parçayı bu kadar basit.. ha önce takılmış parça ha sonra takılmış!! biraz oku araştır, yok olmaz , orjinal olmaz deme!!!

OzGuRKnowN

Üye
Yalan değiL Bu Olay N8 De Var. Ama N8De NFC varmı bilemicem. Belle Sistem Dosyalarında Bile NFC.wav diye ses var Xplore ile Chafızasına girin bakın.

spartuas

spartuas

Üye
sendekinin orjinal olduğunu nerden biliyorsun? sonuçta senin nfc de telefonun içine monte edilmiş ufak bir parça!!! daha ne orjinalinden bahsediyorsun?? imkanı yok olmaz deme , istedikten sonra olabilir.. bu nfc olayı yaygınlaşırsa istedikten sonra garanti kapsamında verirsin taktırırsın parçayı bu kadar basit.. ha önce takılmış parça ha sonra takılmış!! biraz oku araştır, yok olmaz , orjinal olmaz deme!!!

Hı ? c7'deki nfc orjinal değilmi ?:zuhaha: O zaman menü > ayarlar > bağlantı NFC yazıyor.

Peki N8'e nfc'li hafıza kartı takınca ne olacak ? nerden okutacaksınız? Bağlantı yerine NFC diye bişimi gelecek :zuhaha:

C7 dekii nfc yi nokia koyuyor.Sizinki bi kart ::D kimin yaptıgı belli değil.Ne olacağı belli değil.Ama bi çıksın hele

----------Eklendi @ 12:32:06 ---------- Yazıldı @ 12:30:54 ----------

Yalan değiL Bu Olay N8 De Var. Ama N8De NFC varmı bilemicem. Belle Sistem Dosyalarında Bile NFC.wav diye ses var Xplore ile Chafızasına girin bakın.

NFC dosyaları var ama kendisi yok :zuhaha::zuhaha:

Türe

Türe

Üye
nfc için bataryanın altında bişey olması lazım wave 3 te olduğu gibi :oke: inceleyebilrsiniz bataryanın üstündeki kağıdı çıkardığınızda sarı bir şey çıkıyor nfc için ;)

Takipçi Satın Al

Üst Alt