kusura bakmayında arkadaşlar sizde biraz daha araştırırsanız ilerde güncellemelerle ve birde nfc özelliği taşyan hafıza kartı yada sim kart ile N8 veya başka modellerde de bunun mümkün olabileceğii haberleri çıktı.. evet xplorer ile telefon içeriğine baktığım zaman aktif olmayan nfc dosyaları bendede var!!! noldu yani şimdi?? neden hemen kıskanıyorsunnuzki??? ne diye adama yükleniyorsunuz? evet forumdaki birçok konuyu takip etseniz anlardınız.. ama tabi sizde N8 olmadığı için takip etmemeniz doğal![]()

kardeşim siz denemeden görmeden niye suçlar gibi yorum yapıyorsunuz ? Bende biliyorum n8 de nfc olmadığını abcak dün tesadüfen dosya aktarımı yaparken rasladım bende şaşırdım.

klasik c7 sahibi davranışları utanmasalar nfc yi alıp töbe töbe

sendekinin orjinal olduğunu nerden biliyorsun? sonuçta senin nfc de telefonun içine monte edilmiş ufak bir parça!!! daha ne orjinalinden bahsediyorsun?? imkanı yok olmaz deme , istedikten sonra olabilir.. bu nfc olayı yaygınlaşırsa istedikten sonra garanti kapsamında verirsin taktırırsın parçayı bu kadar basit.. ha önce takılmış parça ha sonra takılmış!! biraz oku araştır, yok olmaz , orjinal olmaz deme!!!
İstediği kadar çıksın NFC'li hafıza kartları vs.vs Orjinali olmadıkdan sonra ne işe yarar ? Sonra yok okumadı vs.vs diye konu açarsınız![]()
sendekinin orjinal olduğunu nerden biliyorsun? sonuçta senin nfc de telefonun içine monte edilmiş ufak bir parça!!! daha ne orjinalinden bahsediyorsun?? imkanı yok olmaz deme , istedikten sonra olabilir.. bu nfc olayı yaygınlaşırsa istedikten sonra garanti kapsamında verirsin taktırırsın parçayı bu kadar basit.. ha önce takılmış parça ha sonra takılmış!! biraz oku araştır, yok olmaz , orjinal olmaz deme!!!
O zaman menü > ayarlar > bağlantı NFC yazıyor.
kimin yaptıgı belli değil.Ne olacağı belli değil.Ama bi çıksın heleYalan değiL Bu Olay N8 De Var. Ama N8De NFC varmı bilemicem. Belle Sistem Dosyalarında Bile NFC.wav diye ses var Xplore ile Chafızasına girin bakın.