N8 de ovi mağzayı açamıyorum yardım!....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
high45

high45

Üye
    Konu Sahibi
N8 de ovi mağzayı açamıyorum yardım!....
Arkadaşlar n8 de ovi mağzayı açamıyorum icona tıkladığımda ekran kararıyor birşey açılıyor ama siyah ekran hiç bir işlem yapmıyor. internetten giriyorum yine aynı, kapatmayı da menü tuşuna uzun basarak açık ugulamaları gösteren sayfadan çarpıya basarak kapatabiliyorum bu konu da bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi ederse çok memnun kalacağım şimdiden teşekür ederim.

kasco

Üye
sana kımse cevap vermez bosuna bekleme dırek nokıa ya gıt kardeş bak dıgerlerı yazmış cevap yok bunlardan medet bekleme

ceyhungur

ceyhungur

Üye
bu baglantiyi tikla yukle kardesim sonra kur telefonuna problemin cozulecek

• Beğen
Tepkiler: high45
high45

high45

Üye
    Konu Sahibi
teşekürler kardeşim 10 numarasın

ceyhungur

ceyhungur

Üye
rica ederim probleminin cozuldugune sevindim

ssuu18

Üye
ben yükledim yine açılmıyo..:(

ozgur0909

Üye
Yüklenemedi diye hata veriyor kardeş napıcaz ?

realplayer2

realplayer2

Üye
aynı sürümü flaşla o zaman udasız ayarların hiç bozulmaz öle orjinal hiçbirşey gitmez

ozgur0909

Üye
Belle nasıl acaba bütün eksikleri düzeltildi mi? Flashlanıcak hale geldi mi ?

realplayer2

realplayer2

Üye
daha önce ben belle yükledim betası bile mükemmel ama orjinalini bekleyelim diyorum sonuçta anna gelsin diye aylardır bekledik ama anna daha gelmeden belle kullanan arkadaşlar vardı herşeyi zamanında kullanmak daha cazip geliyo şu an herkes belle yüklemeye çalışıyo orjinali gelene kadar herkesin hevesi geçti bile belleden sonuç ne?

ssuu18

Üye
ben markette nokıa 603 te kullandım belleyi tek kelimeyle harika sabırsızlanıyorum....gerçekten çok güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt