N8 de facebook tan video izleymiyorum yardım pls????

Sponsorlu Bağlantılar

ozggurr

ozggurr

Üye
turkıyede sızın gıbı nokıaya bel baglamıs nokıadan baska telefon kullanmamıs dandıklıgının farkına varamayan o kadar cok ınsan varkı...sızın sayenızde tavan yapıyorlar..
kullanın hacı kullanın symbıandan devam edın ben desıre ıle surf yaparken sız hala bu desteklemıo su acılmıyor demeye devam edın..
hayırlı symbıanlar..
Simdi yavas yavas android bayii'leri de yayilacak Turkiye'ye tabii pastadan pay almanin bir yolu da bu forumlari agresif kullanmak...

Siz butun kullanicilarin begendigi bir ozellikle bile dalga gectiniz, fare+klavye ozelligi ile, sizin gibiler fareyi yanimizda mi tasiyicaz sanki diye ozelligi ayaga dusurmeye kalkti... Insanoglunun en acimasiz tarafini, bilincli bir sekilde inatla camur atmayi, karalamayi orneklediniz...

Devam etmeyin bu tarz yazilariniza, ihtiyac yok.

Forum symbian kostek forumu degil, destek forumu... Bakmaya kiyilamayacak guzel bir yuzde cikmis ciban gibi duruyor yazdiklariniz. Goren ne isi var bunun burda diyor.

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
benim en çok sevdiğim özelliklerinden biri klavye mouse olayı

venusutarit

venusutarit

Üye
Siz butun kullanicilarin begendigi bir ozellikle bile dalga gectiniz, fare+klavye ozelligi ile, sizin gibiler fareyi yanimizda mi tasiyicaz sanki diye ozelligi ayaga dusurmeye kalkti...
Klavye mause ne işe yarar bilen varmı
N8 cihazımızı Hdmi çıkışından Lcd tvmize bağlıyoruz
Ardından Kablosuz Klavye Mause bağlayıp Tv karşısında koltuğa uzanıyoruz
Ardından cihazımızı keyifle kullanıyoruz film izliyoruz vs...
Cebimizde mause taşıyalım diye koymadılar elbette
İnsan karalamak isteyince bahane çok

Uruloki

Uruloki

Üye
valla şu yorumları okudukça gülüyorum ya siz ne sallıyosunuz be androidmiş siz arka planda internetten hd video aç sonrada telefonunda hd video aç sonra ordan çık nfs: shift hd oyna o zaman gel gör bizi androidin arkasında google olmasa çoktan batmış olurdu her ay yeni sürüm çıkıyor telefon çıkmadan eskiyor ne iş ??

ohalandeve

Üye
valla şu yorumları okudukça gülüyorum ya siz ne sallıyosunuz be androidmiş siz arka planda internetten hd video aç sonrada telefonunda hd video aç sonra ordan çık nfs: shift hd oyna o zaman gel gör bizi androidin arkasında google olmasa çoktan batmış olurdu her ay yeni sürüm çıkıyor telefon çıkmadan eskiyor ne iş ??
dunyanın en buyuk sırketlerınden google arkasında durduguna gore bır bıldıgı var demekkı bay zeki..

tasarimx

Üye
arkadaşlar yazıları okuduğum kadarıyla konu sidik yarışına gitmiş ..:nono:

öncelikle yok htc yok n8 yok android şöyle düşünün piyasada çok çok çeşitli telefon var hepsinin özellikleri birbirinden farklı işletim sistemleri de.
bir telefonla neler yapmak istediğinizle bağlı ..
örneğin sadece internet düşünen arkadaşlar n8 almasın gitsin galaxsy S alsın.
internet kullanacaksan 4 inç ekranlı telefon var .ha bide android olayı kullanımı kolay , ücretsiz uygulaması olan güzel bi işletim sistemi ancak bu işletim sistemini kullanan adam gibi telefon görmedim ..:naughty:
samsung alayım dedim arkadaşta samsung wave var biraz takıldık oda ne telefon cayır cayır ısınıyor ..
iphoneyi yazma ihtiyacı dahi duymuyorum (fiyattan dolayı )
htc ve nokia arasında kaldım htc desire ve n8 arasında

alın kendiniz bakın hangisi daha iyi.. (özellikler bakın yeterli olacaktır)
nokia işletim sistemini henüz tam oturtamasada bunu başaracak emin olun .. unuttunuz mu nokia bu işin piri .. o yüzden bir numara sadece biraz zamana ihtiyacı var . kısacası ben telefon özellikleri ve fiyatına bakarım . işe yaramaz bi telefonu sırf android diye almam..
benim tercihim n8 oldu çünkü bütün özellikler den var ve bu özelliklere göre fiyatı çok çok uygun . bunu ben söylemiyorum ünlü telefon inceleme siteleri söylüyor. iphone 4 ile n8 maliyeti hemen hemen aynı ama satılan fiyata bakın ? ..

bana göre n8 şu anda en iyisi

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
    Konu Sahibi
Benim N8 hakkında fikirilerim değişmeye başladı..bence tek ekşiği facebook taki bağlantılar sekmemsini kendi tarayıcı üzerinden açamaması..dokunmatik siteye giriyor....ama telefon harika...

Trackmania

Trackmania

Üye
m.facebook.com a gir.
en alta in dokunmatik site yazar ona tıkla
birdaha e alta in tüm site yazar ona tıkla bakalım açılacakmı :oke:

özproman

özproman

Üye
arkadaşlar yazıları okuduğum kadarıyla konu sidik yarışına gitmiş ..:nono:

öncelikle yok htc yok n8 yok android şöyle düşünün piyasada çok çok çeşitli telefon var hepsinin özellikleri birbirinden farklı işletim sistemleri de.
bir telefonla neler yapmak istediğinizle bağlı ..
örneğin sadece internet düşünen arkadaşlar n8 almasın gitsin galaxsy S alsın.
internet kullanacaksan 4 inç ekranlı telefon var .ha bide android olayı kullanımı kolay , ücretsiz uygulaması olan güzel bi işletim sistemi ancak bu işletim sistemini kullanan adam gibi telefon görmedim ..:naughty:
samsung alayım dedim arkadaşta samsung wave var biraz takıldık oda ne telefon cayır cayır ısınıyor ..
iphoneyi yazma ihtiyacı dahi duymuyorum (fiyattan dolayı )
htc ve nokia arasında kaldım htc desire ve n8 arasında

alın kendiniz bakın hangisi daha iyi.. (özellikler bakın yeterli olacaktır)
nokia işletim sistemini henüz tam oturtamasada bunu başaracak emin olun .. unuttunuz mu nokia bu işin piri .. o yüzden bir numara sadece biraz zamana ihtiyacı var . kısacası ben telefon özellikleri ve fiyatına bakarım . işe yaramaz bi telefonu sırf android diye almam..
benim tercihim n8 oldu çünkü bütün özellikler den var ve bu özelliklere göre fiyatı çok çok uygun . bunu ben söylemiyorum ünlü telefon inceleme siteleri söylüyor. iphone 4 ile n8 maliyeti hemen hemen aynı ama satılan fiyata bakın ? ..

bana göre n8 şu anda en iyisi

Bir de şu digitürk ü zorla kakalamaya çalışmasa ne iyi olurdu !!! :(

Üst Alt