N8 de facebook tan video izleymiyorum yardım pls????

Sponsorlu Bağlantılar

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
    Konu Sahibi
N8 de facebook tan video izleymiyorum yardım pls????
arkadaşlar telefonu dün aldım fakat facebook tan bir türlü video zleymiyorum bu konuda yardımcı olurmusunuz...youtube ve tv seyrediyorum ama faceden sadece youtube videolarını izleyebiliriyorum....hepsini izlemem için ne yapmam lazım saygılarımla..

Uruloki

Uruloki

Üye
valla ben hepsinde izleyebiliryorum tabii net hızlıysa yavaşsa çok geç açılıyo ve yükleniyor

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
    Konu Sahibi
yha arkadaşım youtubede sorun yokta facedde izlenmiyor sadece youtubeden paylaşılanları izleyebiliriyorum...kaydet diyor onuda kaydettikten sonra ne anlamı kaldı bunu youtubedeki gibi direk nasıl izleyebiirim ?????

--------------- Ekleme ---------------

yha arkadaşım ben bir türlü izleyemiyorum youtube deb paylaşılanları izleyebiliriyorum ancak..youtube deki gibi direkte açmıyor....kaydetdip açıyor....

SilentOne

SilentOne

Üye
n8 dede faceden video izlemiyorsan ne anladım bn flash 10.1 den

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum sen normal face girdiğinden eminmisin çünkü dediğine göre indiriyorsun yani ya uygulamayla açmaya çalışıyon yada mobile facebook kullanıyosun çünkü onlardayken indiriyor izletmiyor normal face i dene bide n8 de flash lite 4 var oda 10.1 e kadar destekliyor ama yeni güncellemeyle html 5 desteği sunmayı düşünülüyor

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
    Konu Sahibi
normalden nasıl açıcam yer imlerine kısa yol kaydettim ordan açıyordum...herdefasında google den mi bulup açıcam....???..bi yardımcı olurmusunuz...

fatihkul

Üye
youtube dan video izlerken bi süre sonra artık videolar açılmıyor bunun sebebini gittim sordum nokia shopa youtube açınca seçenekler var ordan gizlilik verilerini sil var ordanda önbellek var ona gelip önbelleği silince düzeliyo durum telefonu kapayıp açınca önbellek silinmiyomuş bende öyle oldu bide sosyal ağdan facebooka girince videolar açılıyo video youtube dansa youtube a yönlendirip öyle açıyo başka yerden yüklenmişse açıyo ama aynı zamanda da kaydediyo dosyayı onun bi ayarı var dosyayı indirirken izle diye onu yapınca inerken izleyebiliyosun

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
    Konu Sahibi
N8 mi nokia mı bir daha tövbe beş para etmez bu telefon...nokia artık bıraksın bu işi....

ozggurr

ozggurr

Üye
N8 mi nokia mı bir daha tövbe beş para etmez bu telefon...nokia artık bıraksın bu işi....

Nokia dunya devi bir sirket ve marka, milyonlarca insan o tekneden ekmek yiyor.
Uretim, pazarlama, dagitim, servis, yan hizmetler vs. butun bu surecler birbirine gobekten bagli ve bir anda bu isi birakmak istesen bile birakamazsin. Zaten bu tur isleri bir anda birakmak istediklerinde birakabilecek durumda olsalar devletler bu tur sirketler batmasin diye milyarlarca dolar destek vermezler kriz donemlerinde...

Ama sen bos ve bu islerin kenarindan kosesinden gecmemis bir arkadasa benziyorsun yazdiklarindan o cikiyor, sen birakabilirsin bu isi, hemen burak bu isi gercekten... Sen de kurtul, Nokia'da kurtulsun.

fatihkul

Üye
özgür hoca n8 den facebooka nasıl normal girebilirim mfacebook olmadan normal bilgisayardaki gibigerçek veb sitesi bi giriş yolu var mı yoksa mfaceboo tek yol mu cvplarsan sevinirim

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum mobil facebook a girince en aşağı orda dokunmatik site yazıyor oraya gir daha sonra dokunmatik siteninde en aşağısına in tüm site yazıyor oraya basarsan normal siteye girer sonra istediğin videoyu izlersin

ohalandeve

Üye
android işletim sistemine sahip telefon al bırakın su nokıa yı artık ya...ızleyemezsın tabı adamlar kamera koyup suruyo pıyasaya 2 saate acılmıo sıte yavas abı ısletım sıstemı..10.1 flash destegı bıle yok daha ne dıyım ya hala nokıa alanlara...paramıza yazık bende cok aldım..

ozggurr

ozggurr

Üye
android işletim sistemine sahip telefon al bırakın su nokıa yı artık ya...ızleyemezsın tabı adamlar kamera koyup suruyo pıyasaya 2 saate acılmıo sıte yavas abı ısletım sıstemı..10.1 flash destegı bıle yok daha ne dıyım ya hala nokıa alanlara...paramıza yazık bende cok aldım..

bu takma isimdeki bir kullanicinin ipi ile kuyuya inecek kac kisi vardir ki...
kendisi bulamamis daha, baskalarina dagitiyor aklinca...

Uruloki

Uruloki

Üye
ohalandeve sende varmısın madem teknolojiyi bilmiyorsun konuşma N8 FLASH 4 KULLANMIYOR FLASH LITE 4 KULLANIYOR ODA FLASH 10.1 E KADAR DESTEK VERİYOR

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
    Konu Sahibi
dostum mobil facebook a girince en aşağı orda dokunmatik site yazıyor oraya gir daha sonra dokunmatik siteninde en aşağısına in tüm site yazıyor oraya basarsan normal siteye girer sonra istediğin videoyu izlersin
arkadaşım ben öyle yapıyorum ama sadece haber kaynağındaki videları izleyebiliyorsun bağlantılar sekmesindeki olanları değil...ben BAĞLANTILAR kısmını nasıl izleyebilirim peki ?????

--------------- Ekleme ---------------

Nokia dunya devi bir sirket ve marka, milyonlarca insan o tekneden ekmek yiyor.
Uretim, pazarlama, dagitim, servis, yan hizmetler vs. butun bu surecler birbirine gobekten bagli ve bir anda bu isi birakmak istesen bile birakamazsin. Zaten bu tur isleri bir anda birakmak istediklerinde birakabilecek durumda olsalar devletler bu tur sirketler batmasin diye milyarlarca dolar destek vermezler kriz donemlerinde...

Ama sen bos ve bu islerin kenarindan kosesinden gecmemis bir arkadasa benziyorsun yazdiklarindan o cikiyor, sen birakabilirsin bu isi, hemen burak bu isi gercekten... Sen de kurtul, Nokia'da kurtulsun.
ben bu işlerin hepsinden anlarım arkadaşım bazıları defter kitapla okula giderken biz nette burda reklamı olmasın diye yazmıyorum CO-ADMİNLİK yapıyorduk cep telefonu olsun idoforum frmtr olsun bu işlerle uğraşıyoprduk cezaevi v.s derken bu işlerden koptuk..burda sorumuza bir cevap aramak için başlık açtık...yanıt bulamadık....takii son sayfaya kadar...ben aldım N8 denen mereti menun değilim sonuçta burası paylaşım merkezi illa prog..video..mp3 olacak diye bişi yok...fikrimi beyan ettim bunda kırıcı söz söylemey gerek yok diye düşünüyorum eğer NOKİA avukatıysan buna saygım sonsuz...

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye

bence sen bırak artık bu nokia yı :) n8 i beğenmeyen adamdan ne beklicen gerçi senin tercihin

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
    Konu Sahibi
bence sen bırak artık bu nokia yı :) n8 i beğenmeyen adamdan ne beklicen
siz telefona göremi insanları yagılıyorsunuz????? ben beğenmiyorum burada fikrimi bağıra bağıra söylüyorum almayın diye.....bu benim özgürlüğüm....bana görfe çirkin sana göre güzeldir ben buna bakıp sana körsün diyemem....

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
herkez izliyor bir senmi izleyemiyorsun daha telefonu kullanmayı bilmiyorsun tabi buda benim fikrim bağıra bağıra söylüyorum !

tabi android de alabilirsin ama n8 özellikleri android den daha kullanışlı ve güzel

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
    Konu Sahibi
herkez izliyor bir senmi izleyemiyorsun daha telefonu kullanmayı bilmiyorsun tabi buda benim fikrim bağıra bağıra söylüyorum !
İ-Z-L-E-Y-E-M-İ-Y-O-R-U-M izyelebilsem buraya yazarım....BEN BEĞENMEDİM...fikrimi beyan ediyorum...yardım istedim başlığa bakarsanız...olmuyor....facebooktaki bağlantılar öğesine her tıkladığımda dokunmatik ekran çıkıyor...videoyu kayıt edip izliyorum...tüm site dediğimde haber kaynağı çıkıyor...1 gün önceki bağlantılar...onun için ben bu telefonu tavsiye etmiyorum....

ohalandeve

Üye
bu takma isimdeki bir kullanicinin ipi ile kuyuya inecek kac kisi vardir ki...
kendisi bulamamis daha, baskalarina dagitiyor aklinca...

senın yasın kadar nokıa kullandım aslanım sen rahat ol...takma ısım degıl sadece hosuma gıttıgı ıcın aldım bu nıckı bu bırıncısı.nıcke gore degıl bılgıye gore degerlendır
5800 aldım lanet olsun bıdaha elımı surmem yavaslık dandıklık hat safhada..
n97mini aldım yavaslık dandıklık yıne hat safhada degısmeyen menu ısletım sıstemı desteklenmeyen ıcerıkler facebookta vıdeo bıle ızleyemedım..
suan htc desıre sahıbıyım...web'de yapamadıgım hıc bır sey yok..ve butun vıdeoları catır catır ve HIZLI ızlıyorum hızlıyı buyuk yazdım ınternettekı n8 ve desıre karsılastırmalarına bak ıstersen desıre sıteyı actıktan uzun sure sonra n8 dandık bır sekılde acıyor..
turkıyede sızın gıbı nokıaya bel baglamıs nokıadan baska telefon kullanmamıs dandıklıgının farkına varamayan o kadar cok ınsan varkı...sızın sayenızde tavan yapıyorlar..
kullanın hacı kullanın symbıandan devam edın ben desıre ıle surf yaparken sız hala bu desteklemıo su acılmıyor demeye devam edın..
hayırlı symbıanlar..

Üst Alt