N8 çay banyosu yaptı sorun yok :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emre1802

Üye
    Konu Sahibi
N8 çay banyosu yaptı sorun yok :)
Arkadaşlar telefonumun üstüne kaynar 1 barkdak şekerli çay döküldü hemen alıp kuruladım sorun yok 1 hafta oldu bu olay sadece ılk baska cay şekerlı oldugu ıcın yandakı kıtleme tuşu yapıskan oldugu ıcın zor cekıp bırakılıyordu hersey normal gıbı sizce sonradan bi sorun çıkar mı ? sizce

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
garanti dışı kalabilir.

bazı telefonlarda suya düşme ihtimaline karşı bi parça oluyor.suya daha dogrusu sıvıya deydiği zaman rengi değişiyor.

n8de var mı hiçbir bilgim yok.

emre1802

Üye
    Konu Sahibi
şuan için bir sorun yok 1 hafta oldu bılıyorum o renk degısme olayını 5800 var benım yadıgar hala duruyor onun ustune sinkov dökulde ekran karardı oyle oluncada bunu babayı aldık işte ama suan boyle bı sorunla karsılasmadım zaten ılk dokuldugu an 5800 geldı aklıma :D

akibet2

Üye
Muhtemelen İçinde Tortu Yapmıştır Kardeşim yarın öbür gün herhangi bir şeyde farkederler :ehe

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
w810 tuvalet deliğine düşmüştü :D olaydan 1 yıl sonra servise verdim 0 T700 değişim cihazı geldi :D

emre1802

Üye
    Konu Sahibi
inş olmaz birsey suan ıcın hıcbırsey yok hersey normal sadece tek sorunum 2 gun once Qt guncelleme yaptım ovı acılmıyor

tuzluca76

tuzluca76

Üye
N8 in iç kasasındaki parçaları koruyan metal bir gmvde var bu yüzden sorun olmaz bence :)

suat1111

suat1111

Üye
sat bence elinde patlamadan yenisini al

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
2gune demlendim msji gelir ekrana:kop:

• Beğen
Tepkiler: umursavass ve pRime.
olciay

olciay

Üye
Umarım bır sorun çıkarmaz , güle güle kullanırsın ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt