N8 -Capkino_Belle_Refresh_v1.0 (13.01.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mkahya

mkahya

Üye
Ellerine sağlık kardeş ama görselleride ekleseydin daha hoş olacaktı.

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Flashtan Sonra Format Atmazsan Kamere Flashtan Sonra Format Atarsan Galerı Calışmıyor Dostum...

capkino06

Üye
    Konu Sahibi
K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
NBen Flashı Attım Sıstem Hatası Verıyo Kamera Format Attım Galerı Acmıyo Bu Seferde ... Özeline Bir Bakarmısın.

- - - Eklendi - - -

Senin Yapmış Olduğun Bu Cfwyi Kullanmak İstememdeki En Baş Neden Mesaj Stili Ve Yazı Fontu Kendinden Gelen HACK Modu... Fakat Kamera Çalışmıyor Onu Çalıştırsam Galerıyı Çalıştıramıyorum... Bı Yardım Etmen Lazım Usta.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu cfw kullandığım en iyi refresh cfw si,şarz olayı çok iyi,benim asıl şaşırdığım ses okadar nasıl yükseltildi çok iyi seviyede ses var.hız stabilite çok iyi.Flash atmadan önce depo hafızayı biçimlendirip sonrasında ise hem hard hemde soft format attım.bunları yapmadan flash attığımda sorun çıkmıştı önceki mesajlarımda bahsetmiştim.
Demem şu ki şuanakadar bir aksiliğe henüz rastlamadım ve kesinlikle tavsiye ederim.

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
ben en az 10 kere flashladım formatladım genede beceremedım bı yardım edebılıcek olan varmı ?? teamviewer programıyla bı yardım edebılırmısın esendağlı

- - - Eklendi - - -

Esendağlı Adlı Üyeye Teşekkürlerimi Sunarım... Onun Sayesinde Şuanda Gerçekten Sorunsuz Bir CFW Kullanıyorum Ve Bu Cfw'yi Yapanada Teşekkür Ediyorum Eline Sağlık Helal Olsun ...

capkino06

Üye
    Konu Sahibi
ben en az 10 kere flashladım formatladım genede beceremedım bı yardım edebılıcek olan varmı ?? teamviewer programıyla bı yardım edebılırmısın esendağlı

- - - Eklendi - - -

Esendağlı Adlı Üyeye Teşekkürlerimi Sunarım... Onun Sayesinde Şuanda Gerçekten Sorunsuz Bir CFW Kullanıyorum Ve Bu Cfw'yi Yapanada Teşekkür Ediyorum Eline Sağlık Helal Olsun ...

Güle Güle kullanın ben teşekkür ederim :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye

- - - Eklendi - - -

Ne demek kardeşim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım güle güle kullan,bu cfw yi yapan kardeşimizede tekrar teşekkürler

Enola19

Üye
Sadık pek bahsetmemişte face de bahsediyor. Bu cfw de core genişlemesi yapılmış yorumlardan anladığım kadarıyla bu hızlanmasını sağlamış :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sadık pek bahsetmemişte face de bahsediyor. Bu cfw de core genişlemesi yapılmış yorumlardan anladığım kadarıyla bu hızlanmasını sağlamış :)
Evet doğrudur ama bilinçli şekilde yapmış,çünkü çalışmayan bir uygulamaya rastlamadım

ahmet147

Üye
denicem bi bakim nasılmış

emreli01

emreli01

Üye
anna ekran koruyucu nasıl birşey resim koyabilirmsnz merak ettim de

emre.koc

emre.koc

Üye
teşekkürler :)

ahmet147

Üye
indirmek için linke tıklayınca facebook açılıyor

capkino06

Üye
    Konu Sahibi
anna ekran koruyucu nasıl birşey resim koyabilirmsnz merak ettim de

internette baksan biraz görürsün kardeş ya. :)

- - - Eklendi - - -

güle güle kullan :)

- - - Eklendi - - -

indirmek için linke tıklayınca facebook açılıyor

sayfanın yüklenmesini bekledinmi ki? baktım facebook diye açıyor önce sonra mediafire yükleniyor.

ahmet147

Üye
internette baksan biraz görürsün kardeş ya. :)

- - - Eklendi - - -

güle güle kullan :)

- - - Eklendi - - -

sayfanın yüklenmesini bekledinmi ki? baktım facebook diye açıyor önce sonra mediafire yükleniyor.

tamam açıldı

ahmet147

Üye
indirdim ama rardan cıkmıyor. Hata veriyor

- - - Eklendi - - -

rardan cıkarken bos dosya olusuyor

emre.koc

emre.koc

Üye
sağol capkino :) deneyelim bakalım

• Beğen
Tepkiler: capkino06
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt